Pozdravljeni,

Pošiljam vam nekaj člankov iz področja nepremičnin, ki smo jih objavili v zadnjem času.

Razkrivamo, po kakšnih obrestnih merah se trenutno da dobiti stanovanjsko posojilo. Prečesali smo zadnje posle s stanovanji in preverili: koliko so kupci plačali zanje, koliko posojila so vzeli in kakšno obrestno mero so dobili.

Stanovanja v Ljubljani: število poslov dol, cene tik pod vrhom iz leta 2008. Število sklenjenih poslov z ljubljanskimi rabljenimi stanovanji v drugem četrtletju najnižje po letu 2015.

Zakaj je prodaja ljubljanskih stanovanj letos upadla za četrtino? Prevelika pričakovanja prodajalcev in pomanjkanje dobre ponudbe, odgovarjajo poznavalci.

(TOP 10) To so najdražje prodana ljubljanska stanovanja letos. Pogledali smo, katera stanovanja so bila letos prodana za največ denarja – rekorder je plačal dobrih 700 tisočakov.

Kako se kupci na dražbah tepejo za stanovanja v Ljubljani. Za stanovanja se je potegovalo po 40 dražiteljev, cene pa so dosegle tudi tri tisoč evrov na kvadratni meter.

Oktobrski pregled hiš, ki bodo na voljo na dražbah. Izklicne cene se začnejo pri dobrih 58 tisočakih in segajo do 213 tisoč evrov.

Kako rastejo cene nepremičnin v Kamniku, Domžalah, Logatcu, na Škofljici .... Cene stanovanj v okolici Ljubljane rastejo skoraj tako hitro kot v prestolnici, v posameznih občinah še hitreje.

Lep dan vam želim,

Jurij Šimac

To je oktobrski pregled hiš, ki bodo na voljo na dražbah
(TOP 10) To so najdražje prodana ljubljanska stanovanja letos
Razkrivamo, po kakšnih obrestnih merah se trenutno da dobiti stanovanjsko posojilo
Banke vse bolj sproščene v nepremičninske projekte
Na dražbo gre grški »biser« padlega pidovskega barona Darka Zupanca
Garažne hiše menjajo lastnike. Kaj prihaja na trg in ali se da narediti dober posel?

Sporočilo ste prejeli, ker ste prijavljeni v e-poštni seznam Finance Nepremičnine.

. | Nastavitve prejemanja.

Potrebujete dodatna pojasnila in pomoč? Pišite nam na e-naslov zasebnost@finance.si.