Oglasno sporočilo

Brezplačni vodnik za vse bralce: Kako trgovati na svetovni borzi

Čas branja: 1 min
13.05.2020  03:13
Brezplačni vodnik za vse bralce: Kako trgovati na svetovni borzi

Vnovično odpiranje svetovnih gospodarstev in držav je bilo pretekli teden v središču pozornosti, saj so epidemija koronavirusa in njene posledice še vedno v ospredju svetovne pozornosti.

Fortrade je za vse, ki jih zanima, kako trgovati na svetovnem borznem trgu (tako imenovane pogodbe o finančnih razlikah CFD), in ki želijo vedeti več, pripravil brezplačen priročnik z naslovom »Korak-po-korak: Kako trgovati«. Vodnik je prilagojen vsem ravnem znanja in ga lahko prenesete prek spodnje povezave.

Brezplačni vodnik »Korak-po-korak: Kako trgovati« prenesite tukaj.

ZDA in Kitajska so poročale o napredku pri spoštovanju pogojev prvega trgovinskega dogovora, ki je okrepil tržne občutke. Konec tedna so v ZDA boljše številke NFP in boljši podatki o brezposelnosti od pričakovanih vlagateljem zagotovili dodatno zaupanje, da bo gospodarstvo morda okrevalo razmeroma hitro.

Ameriške delnice so se čez teden povzpele še višje, predvsem tehnološke delnice iz indeksa Nasdaq, ki je zdaj višji, kot je bil, ko je na trge vplival koronavirus. Medtem ko so vlagatelji do nedavnega zmanjševali delež delnic, so nekateri kupili delnice tehnoloških družb in spletnih prodajalcev kot varno zatočišče, s čimer so pomagali podpirati zaloge v teh sektorjih. Paypal je prejšnji teden dosegel večje zaslužke od pričakovanih.

Cene surove nafte so poskočile in si povrnile večino nedavnih izgub, potem ko so ekonomski podatki kazali, da zaloge ne rastejo tako hitro, kot je bilo pričakovano, kar pomeni, da se dobava nafte počasi izravnava.

Brezplačni vodnik »Korak-po-korak: Kako trgovati« prenesite tukaj.

Fortrade Ltd. z licenco številka 609970 ima avtorizacijo FCA (Financial Conduct Authority), regulatornega organa Velike Britanije.

CFD so kompleksni instrumenti, ki so zelo tvegani zaradi uporabe finančnega vzvoda. Mali vlagatelji pri trgovanju s temi instrumenti večinoma izgubijo denar, kar kaže 81 odstotkov njihovih računov, na katerih je bila ustvarjena izguba. Zato premislite, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje. Lahko namreč izgubite ves denar, kolikor ga imate na trgovalnem računu. Ti produkti morda ne bodo primerni za vse vlagatelje, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja. Priporočamo, da poiščete neodvisen nasvet. To besedilo ni ne ponudba, ne povpraševanje, ne transakcija v zvezi s katerimkoli finančnim instrumentom. Fortrade ne sprejema nikakršne odgovornosti za uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Glede pravilnosti ali popolnosti teh podatkov ne dajemo nobenega zagotovila, zato vsakdo, kdor se ravna po njih, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci