Oglasno sporočilo

Katerih sejmov se boste lahko drugo leto udeležili s SPIRIT-ovo pomočjo

Čas branja: 1 min
12.05.2020  02:11  Dopolnjeno: 18.05.2020 11:51
Rok za prijavo na skupinske predstavitve na izbranih mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 se izteče 19. junija, interes za skupinski nastop na dodatnih sejmih pa lahko posredujete do 26. junija
Katerih sejmov se boste lahko drugo leto udeležili s SPIRIT-ovo pomočjo
Predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu Maison&Objet 2019 v Parizu
Foto: arhiv SPIRIT Slovenija, javna agencija

Ne glede na to, da se nekateri poslovni dogodki zaradi zdravstvenih in gospodarskih razmer selijo v virtualni svet, javna agencija SPIRIT Slovenija tudi v prihodnjih letih načrtuje sejemske predstavitve, pri čemer spremlja razvoj novih možnih oblik izvedb sejmov in drugih poslovnih dogodkov.

Z organizacijo skupinskih sejemskih predstavitev slovenskega gospodarstva agencija podjetjem omogoča večjo prepoznavnost in znižuje stroške predstavitve in nastopa na tujih trgih.

V letu 2021 agencija nadaljuje z organizacijo skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini. Podjetja vabi, da do 19. junija 2020 prijavite svojo udeležbo v skupinski sejemski predstavitvi na naslednjih sejmih:

  • IMM, Köln, Nemčija, 18.–24. januarja 2021,
  • STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR, Stockholm, Švedska, 9.–13. februarja 2021,
  • TRANSPORT LOGISTIC, München, Nemčija, 4.–7. maja 2021,
  • MOULDING EXPO, Stuttgart, Nemčija, 8.–11. junija 2021,
  • ANUGA, Köln, Nemčija, 9.–13. oktobra 2021,
  • IBA, München, Nemčija, 24.–28. oktobra 2021.

Poleg navedenih sejmov bo agencija organizirala sejemske predstavitve tudi na drugih mednarodnih sejmih. Podjetja lahko do 26. junija 2020 posredujete interes za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 in v prvem četrtletju leta 2022. Agencija bo nato pripravila dopolnjen seznam sejmov, na katerih bo s slovenskimi podjetji izvedla skupinsko sejemsko predstavitev.

S kritjem stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov in vpisa razstavljavcev v katalog razstavljavcev, agencija podjetjem znižuje stroške sejemske predstavitve v okviru skupinskih sejemskih predstavitev.

Podjetja krijejo stroške postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in prisotnosti osebja na razstavnem prostoru, pri čemer si lahko mikro, mala in srednje velika podjetja nekatere navedene stroške znižajo s prijavo na vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini.

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci