Oglasno sporočilo

Zahvala v pravem trenutku veliko pomeni

Čas branja: 1 min
06.05.2020  07:27  Dopolnjeno: 06.05.2020 07:33
Zahvala v pravem trenutku veliko pomeni

Ko je težko, je treba stopiti skupaj, in to v Mercatorju vedo. Zato stojijo ob strani tistim, ki najbolj potrebujejo pomoč, in tistim, ki so zdaj v prvih vrstah v boju proti epidemiji. Rdečemu križu in Slovenski karitas je Mercator doniral 30 ton živil in higienskih potrebščin.

Z gesto pozornosti Minute za junake pa se je zahvalil mnogim, ki v prvih vrstah boja proti epidemiji požrtvovalno delajo na terenu dan za dnem. Malice je dostavil najprej zdravstvenemu osebju na COVID-19 točkah po Sloveniji, nato pripadnikom Civilne zaščite v najbolj  izpostavljenih mestih.

Zdaj pa je Mercator v zahvalo tudi za prostovoljce RK Slovenije in Slovenske karitas, s partnerji projekta Moje znamke, pripravil pakete z malico in izbranimi izdelki slovenskih proizvajalcev Fructal, 1001 cvet, Gorenjka, Radenska, Loka kava, Afrodita, Alpsko, Natureta, Argeta in Paloma, saj brez njih humanitarna pomoč ne bi prišla v prave roke.

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci