Oglasno sporočilo

Digitalizirajte vhodno pošto in ostanite doma na varnem!

Čas branja: 2 min
27.03.2020  10:56  Dopolnjeno: 27.03.2020 13:21
Digitalizacija vhodne pošte vam omogoča bolj učinkovito poslovanje, hitrejšo odzivnost ter boljšo preglednost nad dokumenti. V času virusa COVID-19 pa vašim zaposlenim omogoča delo od doma. Pri APS Plus s storitvijo digitalizacije vhodne pošte vašo fizično pošto pretvorimo v digitalno obliko. Vso pošto tako preprosto dobite na vaš e-naslov ali v dokumentni sistem v PDF-obliki.
Digitalizirajte vhodno pošto in ostanite doma na varnem!

Z digitalizacijo vhodne pošte imate namreč vso pošto na enem mestu, do nje lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, težav z založeno ali izgubljeno pošto pa preprosto ni več.

S to storitvijo si prihranite tudi zamudno prepisovanje podatkov iz dokumentov, zmanjšate ali celo odpravite količino fizične pošte in razbremenite vložišče, ki ga morda celo sploh ne potrebujete več. Preprosto povedano skrajšate z digitalizacijo vhodne pošte čas, namenjen rutinskemu ukvarjanju s pošto, zaposleni pa se lahko posvetijo bolj produktivnim delovnim nalogam. Seveda pa se lahko odločite za digitalizacijo le dela pošte (brez priporočene pošte), vso najobčutljivejšo poslovno komunikacijo pa še naprej odpirate sami. APS Plus zagotavlja najvišjo možno raven stopnje varovanja podatkov.

Komu je storitev namenjena?

Storitev je namenjena tako samostojnim podjetnikom, ki želijo prejemati klasično pošto v digitalni obliki, kot podjetjem in javnopravnim organizacijam, ki želijo prihraniti čas in si urediti vso pošto na enem mestu, dostopno kadarkoli in kjerkoli, na pametnem telefonu, tablici ali računalniku.

Kako storitev deluje?

V vašem imenu pošto prevzamemo, odpremo, razvrstimo in spremenimo v elektronsko obliko, vi pa namesto fizične pošte prejmete digitalizirane dokumente. Digitalizirano vhodno pošto lahko posredujemo na e-mail (primerno le za manjša podjetja ali fizične osebe) oz. v dokumentni ali kakšen drug informacijski sistem. Ob digitalizaciji je izvedena tudi optična prepoznava znakov, s posameznega dokumenta se izluščijo pomembni podatki (metapodatki). Tako vas ponoči prejeta pošta naslednji dan čaka v digitalnem vložišču.

Kaj se zgodi z originalnimi dokumenti?

Originalne dokumente vam enkrat mesečno dostavimo bodisi osebno bodisi z uporabo klasične pošte, po dogovoru pa jih lahko fizično uničimo (ob prisotnosti komisije) ali varno fizično hranimo v dogovorjenih rokih. Nato poskrbimo za odbiranje in uničenje gradiva.

Kako pristopite k storitvi?

Izpolnite kontaktni obrazec in posredovali vam bomo ponudbo in vsa nadaljnja navodila v zvezi z uporabo.

Vaša vprašanja lahko posredujete na elektronski naslov info@apsplus.si ali pokličete na telefonsko številko 080 23 83.

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci