Oglasno sporočilo

inOrbit 2020 ne bo odpovedan – koronavirusu se bodo uprli s tehnologijo

Čas branja: 2 min
09.03.2020  09:52  Dopolnjeno: 11.03.2020 07:52
Največjo regionalno konferenco digitalnega marketinga bodo v celoti izpeljali virtualno
inOrbit 2020 ne bo odpovedan – koronavirusu se bodo uprli s tehnologijo

V množici odpovedi in zamikov dogodkov bo inOrbit ostal zvest sebi in izkoristil okolje, ki ga najbolj pozna – zaživel bo v digitalni obliki in tako prijavljenim na konferenco omogočil sveža znanja po najbolj varni in učinkoviti poti. S to proaktivno potezo želi organizator postaviti pozitiven zgled, spodbuditi k iskanju novih rešitev ter ohraniti nadaljnji razvoj – tudi gospodarski.

Konferenca inOrbit, ki bi morala potekati prihodnji teden (od 18. do 20. marca) v Portorožu, vsako leto privabi več kot 800 udeležencev, tretjina jih prihaja iz tujine. Konferenca slovi po svojem pestrem programu, svetovno znanih govorcih in mednarodni odmevnosti. Glede na trenutno povečano epidemiološko tveganje, ki je botrovalo odredbi ministrstva za zdravje o prepovedi zbiranja na prireditvah v javnih prostorih v Sloveniji, so se organizatorji kljub precejšnjim dodatnim stroškom odločili, da bo letošnji inOrbit v celoti potekal virtualno.

Organizator inOrbita, podjetje Red Orbit, na ta način izkazuje visoko stopnjo odgovornosti do udeležencev, govorcev, ekipe in ne nazadnje svojih zaposlenih ter išče nove pristope in rešitve za nadaljevanje aktivnosti. Navkljub neugodnemu položaju bodo v Slovenijo in panogo digitalnega marketinga prinesli nova znanja in sveže svetovne trende.

»Ne smemo se prepustiti toku dogodkov, ampak moramo zavzeti aktiven položaj in poiskati rešitve, ki bodo pripomogle k izboljšanju situacije. Največja konferenca digitalnega marketinga v Evropi bo letos že šesta po vrsti. Trenutne razmere v Sloveniji in na svetu ne smejo zavirati prenosa znanja in izobraževanj, kaj šele razvoja gospodarstva. Čeprav bo digitalna izvedba konference prinesla dodatne stroške, verjamemo, da moramo nadaljevati izvedbo dogodka, saj se tako izobraževanje kot tudi nadaljnji razvoj na vseh področjih ne smeta ustaviti,« je povedal Andraž Štalec, direktor Red Orbita.

Udeleženci bodo imeli povsem enakovredno izkušnjo, saj vsebina konference ostaja neokrnjena. Govorci s celega sveta so že privolili v izvedbo nepozabnega virtualnega nastopa, organizatorji pa bodo za že prijavljene udeležence omogočili še več ugodnosti. Ena najpomembnejših je, da bodo ti deležni ogleda prav vseh predavanj ne glede na vrsto prijave, predavanja pa bodo za prijavljene na voljo tudi za poznejši ogled. Dodatno so organizatorji že odprli tudi posebno skupino, ki bo prek platforme LinkedIn s strokovnimi temami in vprašanji povezovala udeležence in predavatelje tudi po sami konferenci. Mreženje pa bo omogočeno tudi prek drugih družbenih omrežij.

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci