Oglasno sporočilo

Diši po morju: zadnji klic za stanovanja v Koprskih vratih

Čas branja: 1 min
28.11.2019  15:48  Dopolnjeno: 28.11.2019 16:29
Diši po morju: zadnji klic za stanovanja v Koprskih vratih

Se spogledujete z idejo o nakupu stanovanja za bivanjske ali počitniške namene v bližini obale in mestnega centra? Potem je zdaj pravi čas za akcijo. Po uspešni prvi in drugi fazi prodaje stanovanj v Koprskih vratih namreč Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) nadaljuje s prodajo zadnjih 30 stanovanjskih enot s parkirnimi mesti in shrambami.

Če se želite potegovati za katero od zadnjih stanovanj v Koprskih vratih, čim prej pripravite svojo ponudbo. Prodaja stanovanj namreč poteka od 2. decembra 2019 dalje z zbiranjem zavezujočih ponudb, in sicer po sistemu: kdor prvi ponudi – prvi kupi.

V postopku prodaje zadnjih 30 stanovanj je glavno merilo izbora prva oddana popolna ponudba najmanj v višini izklicne cene. Če bo DUTB v istem dnevu prejela več ponudb za isto stanovanje, se proda kupcu z najvišjo popolno ponudbo. In kako pripravite popolno ponudbo? Poskrbite, da bo vsebovala tri dokumente: izpolnjen Obrazec, potrdilo o Plačilu varščine in podpisan Popis lastnosti.

Še niste odločeni? V Koprskih vratih res diši po morju. Nahajajo se v bližini koprske obale, mestnega centra in avtocestne povezave. V bližini se nahajajo otroški vrtec, šola, banke in trgovine. Skupno 164 privlačnih, moderno zasnovanih stanovanj zagotavlja udobno in prijetno bivanje za vse generacije. Raznolike tlorisne rešitve stanovanjskih enot v šestih etažah obsegajo površino od 38 do 154 m2. Stanovanja so osvežena in vseljiva takoj po nakupu.

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci