Oglasno sporočilo

Zaključite poslovno leto ob morju

Čas branja: 2 min
11.11.2019  04:31
Izobraževanje in mreženje sta sestavni del posla. Priložnost za spoznavanje in sklepanje novih poslovnih sodelovanj pa tudi za sproščeno druženje s sodelavci in partnerji.
Zaključite poslovno leto ob morju

Ob koncu poslovnega leta je nujno predvsem slednje. Analiza preteklega poslovanja, ki ji sledi neformalno druženje s sodelavci ob okušanju istrskih jedi v sproščenem okolju. Ste kdaj pomislili, da bi zaključek leta doživeli ob morju?

Dogodki po meri

Kongresni center Portus se nahaja v središču Portoroža, le nekaj metrov od morske obale. Razteza se na površini 1.600 kvadratnih metrov ter omogoča izvedbo manjših in večjih dogodkov. Milo mediteransko podnebje je kot nalašč za druženja na prostem, na pomolu ali panoramski terasi koktajl bara Mystica. Izkušena ekipa strokovnjakov za dogodke vam bo pomagala pri izvedbi dogodka povsem po vaši meri.

Najboljšo ekipo si ustvarimo sami

Vodenje ekipe in upravljanje s talenti je zahtevna naloga. Krepitev vezi med sodelavci in spoznavanje lastnosti posameznikov doprineseta k izboljšanju sodelovanja ter vplivata na poslovne rezultate. Pri tem koristijo različne oblike ˝teambuildingov˝, ki jih je najbolje izvesti izven običajnega delovnega okolja. Primorska regija je za takšne podvige odlična izbira.

Vzemite si čas za posebne trenutke

Vonj po morju in mediteranskih drevesih spodbuja kreativnost. Po uradnem delu si dovolite trenutek sprostitve – tek ob morju, plavanje v bazenih Term Portorož, okušanje hišnih sladic ali aperitiv s sodelavci v Café Centralu. Naj se poslovno druženje premakne na drugačno, prijateljsko raven.

Novi okusi za nove začetke

Po uspešnem poslovnem letu dobra hrana še kako prija. Privoščite si barvite istrske grižljaje v Istrian bistro & Tapas baru ali ekskluzivno večerjo v restavraciji Salina. Brulé morskega ježka z zlatom je nekaj, kar morate poskusiti vsaj enkrat v življenju. Vstopite v novo leto z nasmehom na obrazu!

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci