Oglasno sporočilo

Poslujte brez omejitev, poslujte pametno

Čas branja: 1 min
14.10.2019  14:00
S paketom in kreditom SMART BUSINESS podpiramo samostojne podjetnike in podjetja pri uresničevanju poslovnih načrtov
Poslujte brez omejitev, poslujte pametno

V Novi KBM smo za samostojne podjetnike in podjetja uvedli paket SMART BUSINESS, s katerim jim zagotavljamo najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja. Ker se bančne storitve vedno bolj selijo v digitalno okolje, temu sledijo tudi napredni podjetniki, ki želijo biti dobro obveščeni in vedno korak pred konkurenco.

Kaj obsega paket SMART BUSINESS?

Paket tako za že delujoča kot tudi za novoustanovljena podjetja zajema mesečno vodenje poslovnega računa, uporabo spletne banke, izdajo debetne kartice in varnostno SMS-obveščanje o transakcijah za izbrano debetno kartico. Najpomembnejše bančne storitve so vam na voljo že za 8,99 evra na mesec.

V pomoč pri izpolnjevanju tekočih finančnih obveznosti vam v sklopu paketa SMART BUSINESS ponujamo tudi samodejno odobritev limita na poslovnem računu v višini od 500 do 1.000 evrov brez dodatnih stroškov in dokumentacije. Tako bo na računu dovolj sredstev, tudi če se pojavijo nenačrtovani izredni izdatki.

Ko potrebujete nekoliko več

Imate potrebe po financiranju obratnih sredstev oziroma razmišljate o širitvi poslovanja? Da bodo vaši načrti tudi finančno uresničljivi, vam ponujamo kredit SMART BUSINESS. Namenjen je podjetnikom z letnim prihodkom do 0,5 mio. evrov, doba vračila pa znaša do 24 mesecev. Odobrimo ga hitro in enostavno, brez odvečne dokumentacije in stroškov zavarovanja, v višini do 15 % letnih prihodkov. Izplačamo ga na račun pri naši banki, in sicer kot klasični kredit z vračilom na mesečne obroke.

Paket in kredit lahko sklenete v katerikoli poslovalnici Nove KBM. Pred sklenitvijo pa se lahko oglasite tudi pri skrbniku poslovnega računa, ki je na voljo vsem imetnikom paketa SMART BUSINESS. Strankam pomaga iz široke palete bančnih produktov izbrati najprimernejše zanje, svetuje pri finančnem načrtovanju in pomaga pri reševanju morebitnih finančnih izzivov.

Stalna skrb za stranke v Novi KBM pomeni tudi prilagajanje produktov njihovim potrebam in željam. Zavedamo se namreč, da bomo le s kakovostnim poslovanjem dosegli cilj: postati najboljša banka leta 2020.

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kako močno se bo stresel trg nepremičnin? 12

Korona bo vsekakor skrčila povpraševanje, na trg pa hkrati potisnila nekaj nove nepremičninske ponudbe.

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci