Švedi in Kitajci korakajo proti brezgotovinski družbi. Kaj pa snujejo slovenske banke?

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
banke   dodaj
mobilna tehnologija   dodaj
fintech   dodaj
Petin dodaj
Švedska centralna... dodaj
 
Čas branja: 2 min
25.07.2019  19:00
Švedi in Kitajci korakajo proti brezgotovinski družbi. Kaj pa snujejo slovenske banke?
Foto: Anthony Kwan/Bloomberg
Celotni članek je na voljo le naročnikom.

Berite Finance že za 1 EUR

 

Naročnina brez vezave – odpoved kadarkoli

Plačilo prek spleta – dostop takoj

Finance kjerkoli in kadarkoli - brezplačna mobilna aplikacija

Bodite na tekočem! Uporabite Fokus – vaš osebni kliping


Časnik Finance

Časnik Finance

Del skupine Bonnier

Bonnier

Varen nakup

Braintree

Inovacija leta 2018

Bonnier Award

Naša zaveza

GDPR

 
TRANS-LOG
Novice
Novice Bruselj Sloveniji: Vaša odvisnost od cestnega prometa je težava 5

V prihodnjem evropskem proračunu 2021–2027 Bruselj Sloveniji priporoča, naj se več ukvarja z naložbami v železnice in s trajnostnim...

FINANCE
Članki
Članki Slovenija kot ujeta v časovni stroj - iz Bruslja je dobila enaka priporočila kot lani 5

Letos prvič evropska komisija članicam EU ne namenja zgolj proračunskih in reformnih napotkov, ampak tudi naložbena priporočila

FINANCE
Članki
Članki Kaj bodo v četrtek storili pri ECB, ko je vse več znamenj gospodarskega upočasnjevanja 2

Po petih letih negativnih obrestnih mer na evrskem območju finančniki pričakujejo nadaljevanje zdajšnje monetarne politike in...

FINANCE
Članki
Članki Mayeva sestopa, jo bo nasledil tisti, ki ga podpira Trump? 2

Ducat kandidatov se vidi na premierskem položaju, s katerega sestopa Theresa May; ima Boris Johnson kaj več možnosti, ker ga je podprl...

FINANCE
Članki
Članki Kakšna tveganja prežijo na slovenske banke 8

Banke v precej primerih ne upoštevajo priporočil Banke Slovenije glede kreditnih standardov, pravi Tomaž Košak iz Banke Slovenije....

PRO
Članki
Članki (13. Agrobiznisov posvet) Kako zgraditi blagovno znamko v kmetijstvu?

Kmetje in drugi ponudniki lokalne hrane vse bolj ugotavljajo, da morajo toliko časa, kot ga porabijo za pridelavo, vložiti tudi v...