Oglasno sporočilo

Prodaja apartmajev v naselju Residence Portorož tik ob Marini Portorož

Čas branja: 3 min
11.07.2019  03:11
Apartmajsko naselje Residence Portorož, ki ga odlikuje prefinjena sredozemska arhitektura, je po posameznih enotah naprodaj od od letošnjega poletja dalje.
Prodaja apartmajev v naselju Residence Portorož tik ob Marini Portorož

Prijazni in sodobno opremljeni apartmaji treh različnih kategorij, raznolika družba jaht in čolnov, sončni zahod nad piranskim zalivom in sprehod ob morju, ki je v neposredni bližini apartmajskega naselja, gostu zagotavljajo sproščeno bivanje na Obali.

Pogled iz apartmajev Residence Portorož, ki se nahajajo tik ob Marini Portorož, seže do bližnjega Portoroža, objame zasanjan kraški svet in zdrsne daleč do obzorja, kjer se stikata modrina neba in neskončno valovanje morja.

Izbrana notranja oprema apartmajev zagotavljata mirno in sproščeno bivanje le nekaj metrov od morja. Sedem stolpičev je poimenovano po vetrovih Jadranskega morja in obsega po deset apartmajev različnih velikosti.

Apartmaji tipa Classic velikosti 65,5 kvadratnega metra so dvosobni in imajo dve kopalnici.

Apartmaji tipa Superior so trosobni s kvadraturo slabih 70 kvadratnih metrov in imajo dve kopalnici. Pritlični apartmaji imajo atrij in dve notranji parkirni mesti, drugi apartmaji tega tipa pa imajo eno notranje in eno zunanje parkirno mesto.

Apartmaje tipa Royal, ki so v zgornjih nadstropjih vsakega stolpiča, odlikujejo velike terase. So trosobni, polno opremljeni, imajo dve kopalnici ter dve notranji in eno zunanje parkirno mesto. Kvadratura prestižnih apartmajev tipa Royal znaša nekaj manj kot 75 kvadratnih metrov.

Sprehajalna pot gosta iz apartmajskega naselja ob obali pripelje do centra Portoroža. Streljaj od apartmajev Residence Portorož je tudi vse bolj priljubljena kolesarska pot Porečanka (Parenzana), ljubitelje hoje pa pot zanese do bližnjih Sečoveljskih solin ali do Forme vive.

V neposredni bližini je tudi športno in rekreacijsko središče, znano predvsem po številnih odlično pripravljenih teniških igriščih. Številne počitniške in športne aktivnosti omogoča tudi Marina Portorož, ki se nahaja tik ob naselju in ki se lahko pohvali z edinim otokom ob slovenski obali. Spremljajočo gostinsko ponudbo od osvežilnih napitkov in okusnih jedi z žara do vabljivih sladic dopolnjujeta še dve odlični restavraciji v sami marini.

Nakup kot naložba

Zaradi odlične lege je apartmajsko naselje privlačno tako za domače kot tuje turiste, zato lahko nakup predstavlja izvrstno investicijsko priložnost. Glede na povpraševanje se vse pogosteje dogaja, da se kapacitete nastanitev na Obali zapolnijo že ob prvomajskih praznikih, še bolj pa se to pokaže v glavni turistični sezoni.

Povpraševanju primerne so sezonske cene nastanitev.

TOP JOB
Delodajalci
Delodajalci Luigi Di Maio: Čas je, da Italija uvede minimalno plačo

Kako se italijanski načrt za uvedbo obvezne minimalne plače, za kar si močno prizadeva zlasti podpredsednik italijanske vlade Luigi Di...

FINANCE
Članki
Članki Amazon si je izmislil nakupovalni praznik sredi julija in od njega pričakuje veliko

Medtem so se v njegovih skladiščih v Minnesoti in Nemčiji zaposleni odločili za stavko

FINANCE
Članki
Članki Ursula von der Leyen je nova predsednica evropske komisije - kaj še obljublja poleg podnebne banke 18

V današnjem tajnem glasovanju so poslanci evropskega parlamenta dosedanjo nemško obrambno ministrico potrdili za novo predsednico...

FINANCE
Članki
Članki G7 svari: libra bi lahko destabilizirala svet, če ne bo regulirana 4

Vprašanje kriptovalut je naposled doseglo raven, ko se pristojni sprašujejo o razmerju korporacij proti državam, zlasti ker prve...

FINANCE
Članki
Članki Takoj po izvolitvi evropskega parlamenta bo sledil boj za top položaje v ustanovah EU 1

Junija je pričakovati zabeljeno kadrovsko razpravo o tem, kdo naj zasede vodilne položaje v štirih evropskih ustanovah.

FINANCE
Članki
Članki Tožba Slovenije proti Hrvaški zaradi terjatev LB do hrvaških podjetij v prvi obravnavi pred ESČP, odločitev se pričakuje najprej konec leta 5

V Strasbourgu je 17-članski veliki senat Evropskega sodišča za človekove pravice (ESČP) prisluhnil argumentom Hrvaške in Slovenije...

PRO
Članki
Članki (Natečaj Agrobiznis hi-tech) Kako z novimi tehnologijami spraviti več od njive do mize?

Iščemo ponudnike in uporabnike novih tehnoloških rešitev, ki lahko izboljšajo učinkovitost skozi celotno prehransko verigo. Ste eni...