Farmacevtska industrija je dinamična panoga, vse drugo je mit

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
farmacija   dodaj
trendi   dodaj
Jernej Lasič dodaj
Ljubiša Mitof dodaj
Adria dodaj
 
Čas branja: 3 min
13.06.2019  22:00
Ljubiša Mitof Višurski je direktor biofarmacevtske družbe AbbVie v regiji Adria, kamor poleg Slovenije sodijo še Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Severna Makedonija in Albanija. Družba je znana po naprednem zdravljenju nekaterih najtežjih bolezni naše dobe, njen prvi človek v regiji pa se v njej dobro znajde tudi zaradi svojega makedonsko-bolgarskega rodu. Kot pravi, ima včasih občutek, da mora poskrbeti za različne planete s povsem svojevrstnimi potrebami, a jih tudi zaradi svojih mešanih korenin dobro usklajuje.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Kako dolgo bosta bencin in dizel še stala okrogel evro? 4

Ministrstvo za finance je sprva preprečevalo zdrs cene litra dizla in bencina pod evro, nato pa preprečilo rast nad evro. Kako dolgo še?

FINANCE
Komu in za koliko so v NLB že znižali plače: sledijo velika odpuščanja?

Lahko zaradi poslabšanja gospodarske slike pričakujemo nova pogajanja za ceno srbske Komercijalne banke in ali je že kakšna sprememba...

FINANCE
Times: znanost postaja jasna – zaprtje držav ni več pravo zdravilo 168

Vrhunska znanstvenika opozarjata, da zaradi korone ni potrebe po politični odločitvi o nadzoru ljudi in sledenju državljanom

FINANCE
Kakšen je predlog za Kurzarbeit, vsakemu polnoletnemu vavčer za dopustovanje v Sloveniji! 11

Kaj še pride v novi sveženj pomoči za ublažitev posledic epidemije zaradi koronavirusa, kdaj bo pred poslanci