Oglasno sporočilo

Sladoled, ki stopi, kar te teži

Čas branja: 3 min
20.06.2019  08:46
Stres v službi? Odraščajoči otroci? Rutina v razmerju? Naj sladoled Leone stopi takšne skrbi!
Sladoled, ki stopi, kar te teži
Nova linija premium sladoledov Leone želi ljudi navdihovati in motivirati, da se proaktivno lotijo svojih zagat in težavic ter življenje zajamejo s polno žlico (sladoleda).

Ko odpremo Instagram ali Facebook, na prvi vtis deluje, kot da se imajo vsi samo in izključno lepo. Vsi potujejo, jedo odlično hrano (ne da bi se ob tem zredili!), dosegajo #couplegoals in imajo zavidljive kariere.

Vse to zveni »cool«, toda sladoled Leone je še bolj »cool« in bobu pravi bob – življenje niso samo profili na Facebooku in zgodbe na Instagramu. Vsi se vsak dan srečujemo tudi s kakšnimi manj prijetnimi trenutki in zagatami. Stresen dan v službi, dnevni boj s pubertetniki, pomanjkanje energije – zveni znano?

Sprostite se, uživajte v okusu, pozabite na težave ali pa razmislite, kako mojstrsko rešiti, kar vas teži. In pri tem vam bodo ob strani stali novi, pregrešno dobri sladoledi Leone.

Leone, blagovna znamka ajdovskega proizvajalca sladoleda Incom Leone, je ljubitelje sladoleda tokrat razveselila s povsem novo linijo premium sladoledov v 500-mililitrskih kartonskih lončkih, ki ne ponujajo le božanskega okusa (in želje po še!), temveč tudi naslavljajo povsem življenjske situacije z namenom navdihovati in spodbujati posameznike, da se proaktivno lotijo svojih zagat in težavic ter življenje zajamejo s polno žlico (sladoleda). Kljub osredotočenosti na sporočilnost pa Ajdovci ne sprejemajo nikakršnega kompromisa glede okusa. »Glede na to, da želimo kupcem pomagati prebroditi takšne in drugačne zagate, jim moramo ponuditi najbolj izvrsten, z okusom bogat in inovativen sladoled, ki jim bo resnično polepšal dan,« pravijo v Leoneju.

To jim je tudi uspelo. Nova linija sladoledov kombinira trendovske in nekoliko gurmanske okuse z inovativnimi, tako na evropskem kot svetovnem trgu povsem novimi tehnikami polnjenja, ki ustvarjajo čudovite teksture in strukture, izvrstno mešanico okusov ter prav posebno izkušnjo uživanja sladoleda, ki ne bo nikogar pustila hladnega. Pomarančni sladoled Time to Chill in borovničev On Top of the World sta tako polnjena v plasteh, med katerimi so tudi plasti mlečne oziroma bele čokolade, ki prijetno popokajo, ko z žlico zajameš sladoled iz lončka. Prava eksplozija okusov in tekstur!

Najbolj nagajiv je Hey Honey, Let's Spice it Up

Posebnost sladoleda s piškotki (Home is Where the Cookie Is) je v štirih jedrih iz kakavovega preliva, zaradi česar je izdelek kot narejen za deljenje s svojimi najbližjimi. Mnogo posameznikov, ki je Home is Where the Cookie Is tudi pokusilo, je priznalo, da jih okus spominja na čase, ko smo v krogu družine namakali piškotke v kakav ali mleko in brezskrbno gledali risanke – in če si povemo čisto pošteno, bi nas vse tu in tam razveselil kakšen skok v otroštvo, kajne?

Od vseh pa je najbolj nagajiv Hey Honey, Let's Spice it Up, ki vsebuje gurmansko kombinacijo pekanovih oreškov, preliva iz medu in vanilje, začinjene s kardamomom. Kardamom že od antičnih časov velja za afrodiziak – zato na sladoled povabite še svojega »honeyja« in zmenek začinite z omamno dobrim sladoledom.

Leone pa ne navdihuje le s sladoledi, temveč tudi na družabnih omrežjih. Za dnevno »kepico« navdiha, razumevanja dnevnih zagat ter seveda sladolednih užitkov lahko Leoneju sledite tudi na Facebooku in Instagramu pod @leone_icecream oziroma obiščete spletno stran (www.leoneicecream.com).

FINANCE
Članki
Članki 3 stvari, ki jih morate vedeti o najnovejših napovedih Banke Slovenije 1

V svežih napovedih za Slovenijo pri Banki Slovenije predvidevajo, da bo tako letos kot prihodnje leto rast BDP poganjala domača poraba

FINANCE
Članki
Članki Tožba Slovenije proti Hrvaški zaradi terjatev LB do hrvaških podjetij v prvi obravnavi pred ESČP, odločitev se pričakuje najprej konec leta 5

V Strasbourgu je 17-članski veliki senat Evropskega sodišča za človekove pravice (ESČP) prisluhnil argumentom Hrvaške in Slovenije...

FINANCE
Članki
Članki (kadrovski boj) Vemo, koga bi na čelu evropske komisije Slovenija, skrivnost ostaja, kdo bo res predlagan 2

Glede postopka izbire načelno ni pričakovati maratona, šprinta pa tudi ne. Voditelji članic EU so danes opravili prvo razpravo o tem,...

FINANCE
Članki
Članki Evropske volitve: Koliko zaslužijo poslanci, koliko davkov plačajo in kakšne pokojnine dobijo 6

Do kakšnih prejemkov so upravičeni poslanci evropskega parlamenta

PRO
Članki
Članki (Natečaj Agrobiznis hi-tech) Kako z novimi tehnologijami spraviti več od njive do mize?

Iščemo ponudnike in uporabnike novih tehnoloških rešitev, ki lahko izboljšajo učinkovitost skozi celotno prehransko verigo. Ste eni...