SPREMEMBA – ukinitev sistema petih brezplačnih člankov

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
digitalizacija   dodaj
mediji   dodaj
Bonnier dodaj
 
Čas branja: 1 min
01.06.2019  13:15
Z današnjim dnem na Finance.si ukinjamo t.i. umerjeni plačilni zid (metered paywall).
SPREMEMBA – ukinitev sistema petih brezplačnih člankov

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
digitalizacija   dodaj
mediji   dodaj
Bonnier dodaj

Bralcem, ki niso naročniki, smo doslej ob registraciji uporabniškega imena omogočili brezplačno branje petih člankov na mesec, ki so sicer na voljo samo naročnikom.

Sistem smo uvedli pred petimi leti, takrat še s sedmimi brezplačnimi članki, in je opravil pomembno vlogo na uspešni poti digitalne transformacije časopisa Finance.

V zadnjih letih pa je sistem petih brezplačnih člankov postajal manj pomemben in uporaben, saj imamo na Finance.si vedno več vsebine za t.i. trdim plačilnim zidom, torej na voljo zgolj in samo naročnikom. Trenutno je približno polovica člankov na voljo zgolj naročnikom, ta delež pa bo še naprej rasel.

Kako bo poslej?

Brezplačno registrirani uporabniki po novem ne bodo več omejeni na prebiranje zgolj petih brezplačnih člankov na mesec, temveč bodo lahko dostopali do vseh vsebin, ki niso na voljo zgolj naročnikom.Kako do naročnine?

- Naročnino lahko sklenete na tej povezavi ali izkoristite možnost branja prvi mesec za 1 EUR, ki jo najdete pod naročniškimi članki.

- Če imate v vašem podjetju že naročnino, vendar jo uporablja nekdo drug, si oglejte možnosti dostopa do Financ za podjetja in organizacije. Oddajte povpraševanje in kontaktirali vas bomo.

Hvala, ker nas berete. Hvala, ker ste ali boste naš naročnik.

Ekipa Časnika Finance d.o.o.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Kaj bodo v četrtek storili pri ECB, ko je vse več znamenj gospodarskega upočasnjevanja 1

Po petih letih negativnih obrestnih mer na evrskem območju finančniki pričakujejo nadaljevanje zdajšnje monetarne politike in...

FINANCE
Članki
Članki 3 stvari, ki jih morate vedeti o najnovejših napovedih Banke Slovenije 1

V svežih napovedih za Slovenijo pri Banki Slovenije predvidevajo, da bo tako letos kot prihodnje leto rast BDP poganjala domača poraba

TRANS-LOG
Novice
Novice Bruselj Sloveniji: Vaša odvisnost od cestnega prometa je težava 5

V prihodnjem evropskem proračunu 2021–2027 Bruselj Sloveniji priporoča, naj se več ukvarja z naložbami v železnice in s trajnostnim...

PRO
Članki
Članki Izjemne zgodbe in potenciali pri povezovanju kmetijstva in turizma (brezplačna revija)

V deželi, kjer se točita med in vino, se vse bolj uspešno povezujeta panogi kmetijstva in turizma. Poglejte, kako to uspeva najboljšim.