Oglasno sporočilo

51. MOS – pet razlogov za obisk največjega sejma v regiji

Čas branja: 3 min
04.09.2018  23:59
Na Celjskem sejmišču se bo od 11. do 16. septembra predstavilo približno 1.400 razstavljavcev, od tega približno 800 direktno, ki prihajajo iz več kot 30 držav
51. MOS  – pet razlogov za obisk največjega sejma v regiji
Največja prednost obiska sejma je hitro in enostavno informiranje o ponudbi s posameznega področja. V enem dnevu pregledate široko ponudbo, zberete potrebne informacije, jih primerjate in se precej lažje odločite za najboljšo rešitev. Ponudbo razstavljavcev spremlja tudi obsejemsko dogajanje, kjer se lahko udeležite brezplačnih svetovalnic in predavanj neodvisnih strokovnjakov, razstavljavci pa ponujajo sejemske popuste.

Ponudba sejma MOS bo letos še bogatejšo, organizatorji pa so ohranili segmentacijo na pet ključnih področij, ki so jih uvedli lani.

1. MOS Dom – več kot polovica bo namenjena gradnji in obnovi doma

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

V več kot sedmih sejemskih dvoranah si boste lahko ogledali ponudbo razstavljavcev s področja gradnje in obnove. Poleg pestrega izbora ponudbe gradbenega materiala, stavbnega pohištva, ogrevalne in tehnike, opreme za klimatizacijo in prezračevanje notranje opreme in opreme za vrt bo organiziranih več svetovalnic neodvisnih strokovnjakov. Ena izmed njih bo namenjena gradnji, ena notranjemu opremljanju, ena pa energetskim rešitvam. Spremljala jih bodo predavanja z aktualnimi problematikami s posameznega področja.

2. MOS Tur – združeni ključni akterji kampinga in karavaninga

Ljubitelji kampinga in karavaninga boste lahko enostavno ugotovili, kakšna ponudba vozil za kampiranje je na trgu in kaj ponujajo turistične destinacije. MOS Tur bo prostor, kjer bo enostavno najti odgovor na to, kakšna vrsta počitnic vam je pisana na kožo.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Na svoj račun pa boste prišli tudi ljubitelji piva, konjaka in slovenskega vina, mesnih izdelkov, ekoloških proizvodov, čokoholiki ter ostali ljubitelji sladkega. Ogledali si boste lahko tudi predstavitve slovenskih kmetij.

3. MOS Teh

To bo svet strojev, robotov, mehanizacije, profesionalnega orodja in vzdrževanja vozil. Zanimal bo zlasti tehnologe, razvojnike, vzdrževalce, programerje, obrtnike, poznavalce tehničnih strok, ljubiteljske mehanike in domače mojstre.

V tej dvorani so bodo predstavili tudi člani Sekcije kovinarjev in plastičarjev pri Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

4. MOS Biz – poslovne storitve in priložnosti

Poslovni, konferenčni in mrežni program sejma je namenjen predvsem lastnikom in vodstvu malih in srednje velikih podjetij in novoustanovljenim podjetjem. Združuje in izobražuje podjetnike, pripomore k pridobivanju novih strank in vzpostavljanju poslovnih stikov na tujih trgih in doma.

MOS Biz bodo pomembno sooblikovale aktivnosti OZS in gospodarskega ministrstva ter države partnerice, ki bo letos Srbija. Predstavila se bodo ministrstva, vladne službe, javne agencije, tuje države in tuje institucije. Obiskovalci si bodo lahko ogledali ponudbo bančnih, zavarovalniških, finančnih in marketinških storitev ter digitalnih rešitev za podjetja.

5. MOS Plus – sejemska nostalgija

Tu bodo svoj raj našli avtomobilistični navdušenci. Ogledali in informirali se bodo lahko o osebnih in lahkih gospodarskih vozilih, električnih kolesih, električnih skuterjih in lahkih štirikolesnikih.

Manjkala ne bo niti ponudba izdelkov široke potrošnje po ugodnih cenah. Kategorija MOS Plus ohranja tudi delček tistega, česar smo bili včasih na sejmih vajeni in nas po tihem še vedno navdušuje. Tako boste v dvorani M lahko našli tudi gospodinjske in medicinske pripomočke, izdelke domače obrti, dodatke za dom in vrt, darila, konfekcijo, kolesa, prehrano in še marsikaj po ugodnih sejemskih cenah.

FINANCE
Članki
Članki (v grafih) Zakaj se moramo pogovarjati o demografiji 19

V osmih grafih ponujamo osnovne izzive na slovenskem trgu dela, za mlade in starejše ter za odločevalce in družbo kot celoto.

FINANCE
Članki
Članki Iskanje skupnega 1

Težave mladih in starejših so lahko zelo podobne, zato je odgovore najbrž pametno iskati dialoško.

FINANCE
Članki
Članki Nemška borza spreminja indekse DAX 2

Pri Deutsche Börse, operaterju nemške borze, bodo septembra spremenili sestavo treh borznih indeksov iz družine DAX, tudi zaradi odprave...

FINANCE
Članki
Članki Britanska vlada je objavila napotke za scenarij izstopa brez dogovora

Napotki so precej tehnični, nanašali naj bi se na več kot 80 področij, v prvih 31 pa vlada denimo daje splošne nasvete za podjetja v...

FINANCE
Članki
Članki Zakaj na trgu nervozno pogledujejo proti Italiji

V zadnjem času zaznavamo novo zaskrbljenost zaradi Italije, ki je za slovenska podjetja drugi najpomembnejši izvozni trg

FINANCE
Članki
Članki Nemčija sprejela reformne pokojninske ukrepe, ki bodo predvidoma okrepili kupno moč 2

V nemški vladni koaliciji so ta teden sprejeli sveženj reformnih pokojninskih ukrepov, saj je konservativcem CDU/CSU in socialdemokratom...