Oglasno sporočilo

Brezplačna e-knjiga

Čas branja: 1 min
26.04.2018  13:20  Dopolnjeno: 26.04.2018 15:23
Brezplačna e-knjiga

Trg kripto valut je od začetka letošnjega leta naglo padel, zato so se nekateri spraševali, ali je to dokaz ekonomskega balona. Nekateri verjamejo, da se bo vrednost kripto valut še naprej zmanjševala, drugi pa trdijo, da je dobrodošel popravek na trgu in da bodo kratkoročne in srednjeročne digitalne valute znova pridobile vrednost. Kdo ima prav?

Za tiste, ki se zanimajo za učenje, kako ravnati s ceno kriptovalut (tako imenovane finančne pogodbe za razliko v ceni - CFD) ali preprosto želijo razširiti svoje znanje, je Fortrade pripravil brezplačen priročnik o tem, kako trgovati s ceno kriptovalut. Priročnik je prilagojen vsem nivojem znanja in ga je mogoče prenesti prek spodnje povezave.

Brezplačni priročnik „Kako trgovati s ceno kripto valut“ prevzemite tukaj

Obstajajo dobri razlogi, zakaj so kripto valute v zadnjem času padle. Najpomembnejši problem je ureditev, saj mnoge države, vključno s Kitajsko, Južno Korejo, Indijo, ZDA in drugimi, zastrašujejo vlagatelje z navedbo, da bodo uničile kripto valute. Drug pomemben dejavnik, ki je pritisk na digitalne valute, je bil varnost. Januarja je bilo 534 milijonov ameriških dolarjev ukradenih v napadu na Coincheck, japonski stock exchange kripto valut, v največjem primeru kraje digitalnih valut v zgodovini.

Nadaljnje negativne novice prihajajo iz Facebooka, ki na svoji platformi ne sprejema več oglasov za kripto valute. Poleg tega so se nekatere največje banke na svetu odločile, da s kreditnimi karticami ne dovolijo transakcij kripto valut.

Vendar pa so nekateri analitiki optimistični in verjamejo, da bo uvedba regulacije na koncu imela pozitiven učinek, saj bo vodila k širšemu sprejemu kripto valut in tako zvišala cene. Trdijo, da bo tudi tehnološki napredek in institucionalni kapital koristen.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

FINANCE
Članki
Članki Nafta splezala prek 74 dolarjev za sod – kako draga bo pot na počitnice? 3

Po podražitvi prejšnji teden se cena surove nafte viša tudi ta teden – zlasti zaradi razmerja med povpraševanjem in ponudbo, na...

AVTO
Posel
Posel Sanjski izzivi ali nočne more – kaj se dogaja s Teslo 3

Nad ameriško družbo za proizvodnjo električnih avtomobilov Tesla pod vodstvom Elona Muska se v zadnjem času zgrinjajo oblaki –...

FINANCE
Članki
Članki Facebook - za »brezplačni« dostop plačate s podatki 1

Česa ne bi smeli preslišati s senatnega zaslišanja šefa Facebooka Marka Zuckeberga

FINANCE
Članki
Članki Kdo je novi šef Deutsche Bank in kaj načrtuje

Ta teden je vodenje Deutsche Bank prevzel Christian Sewing in dal vedeti, da bo banka še naprej stopala po poti prestrukturiranja

FINANCE
Članki
Članki Netflixu je agresiven pohod na tuje prinesel veliko rast 12

Ameriška družba za pretočno predvajanje videovsebin je v prvem četrtletju povečala prihodke za več kot 40 odstotkov in čisti...

PRO
Članki
Članki Izgorelost kot sindrom kroničnega stresa

Kdaj lahko govorimo o sindromu izgorelosti in kdaj o delovni izčrpanosti ter zakaj menedžerji na delo hodijo bolni?