Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
trendi   dodaj
Dveri Pax dodaj
Lufthansa dodaj
Decanter dodaj
Danilo Flakus dodaj
 
Čas branja: 5 min
15.03.2018  22:00
O sodobnih izzivih kulinarike smo se pogovarjali z mladim italijanskim chefom Luigijem Petrello, glavnim kuharjem v starem jareninskem dvoru.
Italijanski šef v benediktinskem dvorcu
»Pri nas doma, v Neaplju, je pica brez kvasa, na njej so le tri sestavine, a vedno najboljši paradižnik – pelati, ki raste pod vulkanom Vezuv, bivolja mocarela in sveža domača bazilika.« Chef Luigi Petrella
Ko smo ob januarskem otroškem rojstnemu dnevu za odrasle odprli steklenico šipona slamno vino 2012 (Dveri Pax), se mi še sanjalo ni, da so štajerski šipon iz te vinske kleti pili tudi potniki v...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Članki
Članki Kam pelje surovinski in valutni vlak smrti 3

Negotovost ali kaj nas čaka po sobotnih napadih ZDA, Velike Britanije in Francije?

FINANCE
Članki
Članki Kdo v EU ima največ slabih posojil – in kaj pripravlja EU, da ne bi nastajala nova 2

Evropska komisija je objavila prvo poročilo o reševanju slabih posojil v članicah. EU sicer čisti slaba posojila in pripravlja nova...

FINANCE
Članki
Članki Se evropsko stališče do brexita mehča? 5

Po poročanju Business Insiderja (BI) evropski parlament pripravlja resolucijo, s katero naj bi EU pozval k več prožnosti; v pisarni...

AVTO
Novice
Novice (dieselgate) S tožbo nad Volkswagen tudi več tisoč Slovencev

V pomoč jim utegne biti danes objavljena odločitev kölnskega sodišča, da kupci vozil z nameščenimi odklopnimi napravami lahko...

PRO
Članki
Članki 10 stvari, ki jih niste vedeli o hibridih

Ljudje pogosto ne razumejo hibridov, saj med drugim ne vedo, ali jih je treba polniti, oziroma menijo, da ne obstaja pravi model zanje. Ne...