Oglasno sporočilo

Razkošno novo petsobno stanovanje, ki zna živeti z vami

Čas branja: 3 min
14.03.2018  23:59

Začinite svoj spomladanski sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih razkošnih petsobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti s panoramskim razgledom na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.

Vsa stanovanja se ponašajo z velikimi steklenimi površinami, ki dajejo občutek svobode, in terasami, ki ponujajo zavetje za prijeten počitek ali za družinska srečanja. Razkošna in funkcionalna petsobna in dvonadstropna stanovanja, velika do 202 kvadratna metra, z ložami in terasami so zasnovana na pasivni arhitekturi in tehnologiji, kar pomeni, da so hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, senčenje in osončenje programsko izdelani za vsako stanovanje posebej z možnostjo prilagoditve po željah. Stanovanjska tehnologija deluje samostojno in neodvisno od drugih stanovanj.

Primerna so za ekološko ozaveščene ljubitelje urbanega življenja, ki so jim všeč svetli in zračni prostori. Sodobno zasnovane površine omogočajo opremljanje z raznovrstno ali unikatno notranjo opremo glede na vaše želje in potrebe. Zaradi svojih bivalnih prednosti so lahko odlična priložnost za investicijo ali obogatitev človekovih življenjskih bivanjskih izkušenj.

Prijetno se je vračati v dom, ki dosega najvišje ekološke standarde in zahteve pasivne gradnje.

Ob bivanju v razkošnem domovanju, ki ga upravlja najsodobnejša tehnologija, imamo občutek, da ne skrbimo le zase in udobje svojih najbližjih, temveč tudi za širšo zunanjo okolico.

Lepo je srečevati zadovoljne ljudi, ki uživajo v udobju bivanja v pametni hiši. Ta se ponaša z energetsko izkaznico energijskega razreda A1 (8kWh/m2a). Tako se boste še bolj prijetno počutili ob tem, da ste se z nakupom modernega in velikega stanovanja popestrili svoj aktivni življenjski slog ter zdravo bivalno prihodnost.

Več o stanovanjih si preberite TUKAJ.

Oglasite se v naši prodajni pisarni na Dunajski 144 v Ljubljani. Prepričajte se o naših bivanjskih prednostih ali pa se prijavite na ogled stanovanj. Info/prodaja; prodaja@akropola.si, Gregor Kruhar Pegam 040 666 633, Špela Nosan 041 686 965.

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj Sigmanove: za pet stanovanj v Celovških dvorih se je steplo 63 dražiteljev 2

​​​​​​​Potem ko so kupci pograbili vsa stanovanja, ki so bila v lasti DUTB, se boj za stanovanja v Celovških dvorih seli na...

MLADI
Slovenija
Slovenija Kako sva s fantom prvič skupaj najela stanovanje

Po koncu življenja v študentskih sobah in stanovanjih se za tiste »ta poparčkane« začne misija iskanja primernega stanovanja za...

DRAŽBE
Članki
Članki Bi imeli apartma v Budvi? Na dražbi sredi marca bodo naprodaj štirje

Dva apartmaja nista v celoti dokončana, izklicne cene se gibljejo od 83 do 91 tisočakov.

DRAŽBE
Članki
Članki Ta stanovanja boste lahko marca kupili na dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 66 tisoč evrih

FINANCE
Članki
Članki Koliko se bo po brexitu skrčil evropski parlament?

Kaj se bo po brexitu zgodilo s 73 sedeži evroposlancev iz Velike Britanije? Evropski parlament je danes izglasoval svoj predlog, ki ga...

OGLAS
FINANCE
Članki
Članki Že 30 tisoč evrov je dovolj za varno naložbo v lastniško nepremičnino z visokim donosom

Z nakupom bivalne enote v Rezidenci Pipanova v Vižmarjah lahko ustvarite tudi do 20-odstotni letni donos