Oglasno sporočilo

Brezplačna knjiga: Kako pametno investirati?

Čas branja: 2 min
20.03.2018  00:35
Brezplačna knjiga: Kako pametno investirati?

V naravi vseh nas je, da se želimo spremeniti in napredovati. Ambicioznost in skrb za prihodnost nas premakneta, da naredimo korak k novemu znanju in novim izzivom.

Prav zato bo morda to gradivo za koga nova priložnost, da razširi svoje znanje, za druge pa nova vrata, skozi katera lahko naredijo korak k spletnemu trgovanju na svetovnem trgu.

Morda se vam bo zdelo zapleteno, vendar vam ni treba biti finančni strokovnjak za trgovanje na svetovnem trgu. Milijoni ljudi, kot ste vi, že trgujejo tam, vsak dan. Potrebujete samo internetno povezavo in mobilni telefon ali prenosni računalnik.

Novice iz sveta, ki jih berete vsak dan, ter nasprotje med ponudbo in povpraševanjem vplivajo na gibanje cen na svetovnem trgu. Ali ste vedeli, da skoraj vsaka Trumpova izjava vpliva na ceno dolarja? Ali da teroristični napadi vplivajo na svetovno ceno nafte in zlata? Ali veste, kako se obnašajo cene delnic Appla pred uvedbo novega iphona in po njej? Vse te novice ustvarjajo nove priložnosti za trgovanje.

Lahko trgujete na svetovnem trgu:

  • Delnice največjih svetovnih podjetij: Google, Apple, Facebook, Microsoft ...
  • Kriptovalute: bitcoin, ethereum, litecoin ...
  • Blago: zlato, olje, srebro, pšenica, baker, kava ...
  • Najbolj priljubljeni valutni pari: EUR-USD, GBP-USD ...
  • Svetovni indeksi: S & P 500, FTSE 100 ...

Glavna prednost spletnega trgovanja v primerjavi s tradicionalnim je, da na svetovnem trgu trgujete s pogodbami za razliko (imenovano CFD) oziroma nimate fizičnih izdelkov, s katerimi trgujete, temveč »vstopite« v trgovanje, kadar cena raste ali upada.

Ob strokovni podpori in brezplačni knjigi Kako pametno investirati, ki jo je pripravila borznoposredniška hiša Fortrade, se lahko brez kakršnegakoli tveganja in brezplačno hitro naučite osnov spletnega trgovanja. Na 23 straneh, ilustriranih in prilagojenih za vse ravni znanja, boste izvedeli:

  • kateri koraki so potrebni pred začetkom trgovanja,
  • kako trgovati – kako vstopiti v nakupovalno in/ali prodajno pozicijo,
  • kako določiti želeni potencialni dobiček,
  • kako se zaščititi pred neželenimi izgubami.
  • 7 pravil uspešnega trgovanja.

Fortrade Ltd. v Veliki Britaniji regulira in ga je avtoriziral FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970. Pogodbe o razliki v ceni (CFD) pomenijo produkte, ki temeljijo na finančnem vzvodu in so visoko tvegani za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več od višine svojega depozita. Ti produkti morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje, ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsakdo, kdor se ravna po njih, to dela popolnoma na lastno odgovornost.
FINANCE
Članki
Članki W. Buffett svari: Ne zadolžujte se za nakup delnic

To je sloviti naložbenik Warren Buffett med drugim zapisal v pismu delničarjem svoje družbe Berkshire Hathaway, ki je z leti pridobilo...

FINANCE
Članki
Članki (v grafih) Evropski dolgovi: kaj se je spremenilo v letu dni in kje je Slovenija 15

Slovenija je precej zmanjšala svojo relativno zadolženost (obseg javnega dolga v deležu od BDP), vendar pa je nominalni obseg dolga...

FINANCE
Članki
Članki Vse, kar morate vedeti o slovensko-hrvaškem sporu glede stare LB 2

(Ozadje) Pojasnjujemo, za kaj gre pri sporu o prenesenih starih deviznih vlog hrvaških varčevalcev LB, in katera tri vprašanja v zvezi s...

FINANCE
Članki
Članki Kdo sta Matteo Salvini in Luigi di Maio, zmagovalna obraza italijanskih volitev 1

Matteo Salvini, prvi obraz desničarske Lige, nekdaj Severne lige, je dejal, da ima pravico, da poskusi sestaviti vlado. A največ podpore...

OGLAS
FINANCE
Bitcoin je v letu 2019 zrasel za 200 odstotkov

Cena bitcoinov se je okrepila in konec junija dosegla najvišjo raven v letu 2019, in sicer skoraj 14 tisoč dolarjev (26. junij).