Oglasno sporočilo

Eko srebrna hiša – stanovanja, ki čutijo naše želje

Čas branja: 3 min
08.12.2017  08:24
Eko srebrna hiša pomeni gradbeni napredek ter bivanje v izjemno udobnih, modernih in varčnih stanovanjih različnih velikosti z razkošnimi štiri- in petsobnimi ter dvonadstropnimi stanovanji.
Eko srebrna hiša – stanovanja, ki čutijo naše želje

Eko srebrna hiša se ponaša z odlično lokacijo, saj stoji za Bežigradom, ob Dunajski cesti 144 v Ljubljani. Odlikujejo jo odlične prometne povezave, tako ponuja hiter izvoz na severno obvoznico ali pa lahek dostop do mestnega središča, saj je v neposredni bližini tudi javni potniški promet z avtobusnimi postajališči le nekaj korakov od hiše. V okolici so tudi izpostave mestnih koles.

Stanovalcem Eko srebrne hiše je omogočeno bivanje brez lastnega avtomobila, saj so za vožnjo po mestu zanje predvidena električna vozila po sistemu vzajemnega avta (car sharing). Primarne potrebe za življenje so v krogu 300 metrov (lekarna, trgovine, pošta, banka, restavracije, hotel, velnes, zobozdravnik, v bližnjem naselju sta tudi vrtec in osnovna šola). Vse prednosti urbanega mesta so tako res v neposredni bližini, kar ob današnjem hitrem življenjskem slogu omogoča boljše upravljanje časa.

Vsekakor pa ponuja pravi oddih za telo in duha s svojimi čudovitimi razgledi na Ljubljano in njeno okolico. Domovanja tako ponujajo slikovite razglede in sproščajoče poglede na Kamniško-Savinjske Alpe na severu, na Polhograjske Dolomite na zahodu, na jug pa se odpira panorama Ljubljanskega gradu.

Poleg premišljene arhitekture in oblikovanja, odlične lokacije v bližini mestnega središča z vso pomembnejšo infrastrukturo in njeno povezanostjo s prometnim okoljem ponuja Eko srebrna hiša visoko udobje bivanja z najsodobnejšo tehnologijo in hkrati minimalnim vplivom na okolje.

Ekološko ozaveščeni ljubitelji urbanega življenja so navdušeni nad svetlimi in zračnimi stanovanji z dih jemajočimi razgledi, saj imajo stanovanja izjemno velike steklene površine, ki dajejo občutek svobode in prostorne terase, ki ponujajo pravo zavetje za prijeten počitek ali celo balkonsko vrtnarjenje. Če vam je blizu sodoben življenjski slog, ob upoštevanju moderne arhitekture in ekološke ozaveščenosti, je Eko srebrna hiša prava izbira za vas in vašo družino.

V stavbi so uporabljeni materiali evropskih standardov z vsemi potrebnimi certifikati. Izvedene so bile tudi meritve energijske učinkovitosti, ki jo kontrolira EU v okviru projekta EE – Highrise, po pravilniku o metodologiji izdelave in izdaji energetskih izkaznic stavb pa objekt sodi v najučinkovitejši energetski razred A1 (8kwh/m2a).

Pomembno je tudi bivanje po lastnih željah, saj je vsaka stanovanjska enota inštalacijsko samostojna, tako da si stanovalci sami nastavljajo bivalne razmere in plačujejo stroške glede na dejansko porabo. To omogoča sodobna tehnologija, saj je v vsakem stanovanju nameščen pametni kontrolni center, ki upošteva vaše želje s personalizacijo nastavitev, 24-urnim rekuperacijskim prezračevanjem. Kontrolni center lahko upravljamo prek pametnih mobilnih naprav in interneta, ki omogoča avtomatsko krmiljenje naprav in sistemov ter preprosto upravljanje in ekonomično porabo energije.

Moderna arhitektura, edinstvena gradnja, udobnost bivanja z aktivnim varčevanjem z energijo, časom in denarjem. Vse to in še več je Eko srebrna hiša – prva pasivna večstanovanjska visoka gradnja v Sloveniji na Dunajski cesti v centru Ljubljane.

Vsa stanovanja in vse certifikate si lahko pogledate na naših spletnih straneh:

www.ekosrebrnahisa.si

www.ee-highrise.eu

FINANCE
Članki
Članki Zasedanje Opeca: četrtkova odločitev bo usmerila ceno nafte

Potem ko že vso jesen cena surove nafte narašča, zdaj na trgu nestrpno pričakujejo, kaj se bodo na četrtkovem zasedanju Opeca njegove...

AGROBIZ
Članki
Članki Ali EU lahko prepove döner kebab in giros? 4

Takšna vprašanja se pojavljajo, ker bo evropski parlament ta teden odločal, ali naj blokira predlog komisije, da bi dovolili uporabo...

FINANCE
Evropska komisija krepko izboljšala napoved o rasti za Slovenijo 6

Pri evropski komisiji pričakujejo, da se bo slovenski BDP letos okrepil za 4,7 odstotka, v letu 2018 pa za 4odstotke

FINANCE
Članki
Članki Prelom: ECB je začela opuščati spodbujevalne ukrepe – kaj to pomeni za ceno vaših posojil? 2

Šef ECB Mario Draghi sporoča: ECB bo kmalu, že januarja 2018 začela opuščati spodbujevalne ukrepe, s katerimi je doslej trg zalivala...