Oglasno sporočilo

Slikoviti razgledi, bližina narave in mesta

Čas branja: 3 min
20.10.2017  00:02
Eko srebrna hiša
Slikoviti razgledi, bližina narave in mesta

Eko srebrna hiša na Dunajski cesti 144 v Ljubljani prinaša gradbeni napredek ter bivanje v izjemno udobnih, modernih in varčnih stanovanjih različnih velikosti z razkošnimi štiri- in petsobnimi ter dvonadstropnimi stanovanji.

Ekološko ozaveščeni ljubitelji urbanega življenja so navdušeni nad svetlimi in zračnimi stanovanji z dih jemajočimi razgledi, saj imajo stanovanja izjemno velike steklene površine, ki dajejo občutek svobode, in prostorne terase, ki ponujajo pravo zavetje za prijeten počitek ali druženja.

Eko srebrna hiša stoji za Bežigradom, odlikujejo jo odlične prometne povezave, tako ponuja hiter izvoz na severno obvoznico ali pa lahek dostop do mestnega središča, saj je tudi javni potniški promet z avtobusnimi postajališči le nekaj korakov od nje. V stavbi so uporabljeni materiali evropskih standardov z vsemi potrebnimi certifikati. Izvedene so bile tudi meritve energijske učinkovitosti, ki jo preverja EU v sklopu projekta EE – Highrise, in po pravilniku o metodologiji izdelave in izdaji energetskih izkaznic stavb objekt sodi v najučinkovitejši energetski razred A1 (osem kilovatnih ur na kvadratni meter na leto). Ekološki materiali skupaj z vgrajenimi sistemi omogočajo racionalno rabo energije in zdravo bivalno okolje z zmanjšanim ogljičnim odtisom. Zaradi vsega naštetega Eko srebrna hiša lastnikom stanovanj poleg nizkih stroškov bivanja zagotavlja tudi ugodno investicijo in zaslužek pri morebitni poznejši prodaji stanovanja.

Energijska varčnost objekta je dokazana tudi z računi, ki jih prejmejo stanovalci. Primer si oglejte v primerjalni razpredelnici stroškov za stanovanjsko enoto tričlanske družine:

To je še en dokaz, da značaj Eko srebrne hiše temelji na energetsko varčni zasnovi. Zaradi vseh naštetih prednosti bo bivanje v Eko srebrni hiši zadovoljilo različne strokovne profile ljudi kot tudi raznovrstne družine in aktivne posameznike.

Oglasite se v Eko srebrni hiši na Dunajski 144 v Ljubljani v prodajni pisarni in se prepričajte o naših bivanjskih prednostih ali pa se prijavite na ogled stanovanj. Info/prodaja: prodaja@akropola.si, Špela Nosan 041 686 965, Gregor Kruhar Pegam 040 666 633.

FINANCE
Članki
Članki Je EU je po tihem že posekala ZDA v rasti BDP? 11

V minulih letih smo se navadili brati, da ameriško gospodarstvo okreva veliko močneje od evropskega. Pa to še drži?

FINANCE
Članki
Članki Evropska komisija: Zaupamo vodstvu Mariana Rajoya, da bo rešil zadevo 57

Dan po nedeljskem katalonskem referendumu je prinesel prvi uradni odziv evropske komisije

FINANCE
Nemčija danes voli: kdaj bo znan izid in komu koristi, da so volivci vse starejši 2

V Nemčiji imajo danes parlamentarne volitve. Kot kažejo raziskave javnega mnenja, bodo v državi za zmagovalko izbrali Angelo Merkel, ni...

FINANCE
Članki
Članki Češki predsednik Zeman bi raje izgubil sredstva EU kot sprejel begunce 6

Iz višegrajskih članic so se burno odzvali na odločitev Sodišča EU, da zavrne njihovo tožbo proti evropskim begunskim kvotam; zdaj se...

IZVOZNIKI
Novice
Novice (v sedmih grafih) Avstrijske volitve dan potem

Kje je evro, kje avstrijski borzni indeks ATX in kako dolgo utegne trajati oblikovanje avstrijske koalicije

FINANCE
Članki
Članki Kdo je Peter Altmaier, ki bo začasni nemški finančni minister 4

Wolfgang Schäuble je privolil, da bo vodil nemški parlament, v državi pa so določili, kdo bo prevzel njegov položaj do oblikovanja...

NEP&GRAD
Gradnja in bivanje
Gradnja in bivanje Boste gradili? (brezplačna priloga Gradnja in bivanje)

V tokratni številki priloge Financ Gradnja in bivanje smo se v osrednji temi ukvarjali z vprašanjem, koliko časa mine od podpisa pogodbe...