Oglasno sporočilo

Prevajalsko podjetje PSD uživa največje zaupanje naročnikov

Čas branja: 2 min
06.10.2017  00:14
Pridobiti zaupanje naročnikov je največji uspeh sodobnega podjetja; takemu primeru bi lahko mnogi sledili

Na trgu, ki je poln konkurenčnih podjetij, naročniki nagrajujejo samo tiste blagovne znamke, ki si to resnično zaslužijo. To še posebej velja za storitvena podjetja, pri katerih je potrebna stalna modernizacija načina poslovanja in ki morajo obvezno slediti svetovnim smernicam. Sektor prevajanja in tolmačenja je eno izmed od takih področij, ki ima smernice nenehnega razvoja in tudi širitve.

Ker naročniki želijo imeti za svoj denar visokokakovostno in zanesljivo storitev, se v glavnem odločajo za taka podjetja, ki imajo široko množico storitev in dolgoletno tradicijo poslovanja. Na našem trgu se po takem načinu poslovanja lahko pohvali prevajalsko podjetje PSD.

Prevajalsko podjetje PSD je bilo ustanovljeno leta 2005. V podjetju imajo trenutno 13 redno zaposlenih, 3 izredno zaposlene, 1 tujega predstavnika in več kot 650 podizvajalcev po vsem svetu. Okoli 50 podizvajalcev, med katerimi so prevajalci, revizorji, lektorji in strokovni sodelavci, vsakodnevno sodeluje s PSD.

PSD ima pisarne v Ljubljani, Celju in v Mariboru, svoje poslovanje pa so razširili tudi v tujino, kjer imajo 5 podružnic. V 12 letih poslovanja so doma in v tujini zgradili prepoznavno ime, ki njihovim naročnikom prinaša varnost poslovanja in visoko kakovost storitve.

V preteklih letih so dali velik poudarek na razvoj tehnologije v oblaku, tako da zdaj lahko njihove stranke samostojno začenjajo prevajalske projekte in spremljajo izvedbo kar prek interneta v lastno narejeni spletni aplikaciji PSD Extranet System. Spletna aplikacija PSD Extranet ponuja možnost nalaganja celotnih projektov v sistem v samo nekaj minutah. Vsaka stranka po vnosu gradiva, ki je v elektronski obliki, prejme podrobno oceno stroškov in se lahko odloči za takojšnje izvajanje. Konkretno stanje izvajanja pa lahko spremlja v realnem času, 24/7, od koder koli na svetu.

Podjetje PSD je leta 2010 kot prvo prevajalsko podjetje v Sloveniji pridobilo »prvi evropski prevajalski standard« EN 15038, ki ga je Evropska komisija odobrila leta 2006. V podjetju so v preteklih letih prav tako dobili večje število priznanj in certifikatov, še posebej pa so ponosni na tista priznanja, ki ocenjujejo notranje delovanje in delovanje z naročniki, kot sta certifikat strpnega podjetja in priznanje na natečaju GZS: Mavrični pokal zdravja.

V podjetju PSD pravijo, da združujejo zaposlene, ki jih vodijo energija, entuziazem, spoštovanje, želja po znanju, strokovnosti in kakovosti storitev. Vsa podjetja, ki delujejo v skupini, delijo enako vizijo in cilje – visoko kakovost prevedenih besedil, ki je posledica zadovoljstva naročnikov in izvajalcev, ohranjanje etičnih norm in zdrav odnos do okolja.

FINANCE
Članki
Članki Češki predsednik Zeman bi raje izgubil sredstva EU kot sprejel begunce 6

Iz višegrajskih članic so se burno odzvali na odločitev Sodišča EU, da zavrne njihovo tožbo proti evropskim begunskim kvotam; zdaj se...

FINANCE
Članki
Članki (Brexit) Dve omehčani britanski stališči, ki bi ju morali poznati

Pogajalski ekipi EU in Velike Britanije začenjata četrti krog pogajanj o brexitu; ta bo predvidoma tekel v senci petkovega govora...

FINANCE
Članki
Članki (novi krog pogajanj o brexitu) Bosta EU in Velika Britanija zbližali stališča?

V Bruslju se ob 17. uri začenja tretji krog britansko-evropskih pogajanj o brexitu; med težjimi je vprašanje o finančnih obveznostih V....

FINANCE
Nemčija danes voli: kdaj bo znan izid in komu koristi, da so volivci vse starejši 2

V Nemčiji imajo danes parlamentarne volitve. Kot kažejo raziskave javnega mnenja, bodo v državi za zmagovalko izbrali Angelo Merkel, ni...

FINANCE
Članki
Članki Je EU je po tihem že posekala ZDA v rasti BDP? 11

V minulih letih smo se navadili brati, da ameriško gospodarstvo okreva veliko močneje od evropskega. Pa to še drži?

PRO
Članki
Članki Izjemne zgodbe in potenciali pri povezovanju kmetijstva in turizma (brezplačna revija)

V deželi, kjer se točita med in vino, se vse bolj uspešno povezujeta panogi kmetijstva in turizma. Poglejte, kako to uspeva najboljšim.