Oglasno sporočilo

Samo danes: Brezplačni priročnik „Kako trgovati s ceno kriptovalut"

Čas branja: 2 min
12.10.2017  00:15
V aprilu 2010 je bila cena enega bitcoina 0,003 dolarja, medtem ko je danes več kot štiri tisoč dolarjev. Če bi pred sedmimi leti vložili100 dolarjev v bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov.
Samo danes: Brezplačni priročnik „Kako trgovati s ceno kriptovalut

Takoj ko je sam Wall Street začel posvečati več pozornosti bitcoinu, so se pojavili novi tekmeci v svetu kriptovalut, ki grozijo, da bodo preglasili nekdanjega voditelja. Takšna sta recimo ethereum, ki danes pokriva 32 odstotkov celotne vrednosti vseh kriptovalut (bitcoin obsega 38 odstotkov), in litecoin - njuna skupna vrednost je prvič prestopila mejnik milijardo dolarjev.

Fortrade je za vse, ki jih zanima učenje, kako trgovati s ceno kriptovaluto, ali tiste, ki vlagajo vase in preprosto želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačno e-knjigo Kako trgovati s kriptovalutami. Knjiga je primerna za vse ravni usposobljenosti in jo lahko prenesete s spodnje povezave.

Brezplačno e-knjigo Kako trgovati s kriptovalutami prenesete tukaj.

V tem času so številne države razglasile bitcoin kot legitimen, kar je še povišalo njegovo ceno. Na Japonskem so v zadnjem času številni trgovci na drobno omogočili nakup s to valuto, kar je pozitivno vplivalo njeno ceno, ki je v prejšnjem mesecu zrasla za skoraj 80 odstotkov. Japonska je tako postala največji trg za bitcoine na svetu. Vlagatelji pričakujejo, da bodo tudi številne druge države v zakonodajo uvrstile tovrstno trgovanje.

Eden od razlogov, da se je cena bitcoina v tem letu povišala, je, da ni pod vplivom državnih vlad. Bitcoin se spremlja prek spletne javne evidence, znane kot "blokchain". Končno število bitcoinov se lahko proizvaja v procesu, imenovanem "rudarjenje", dejansko gre za reševanje kompleksnih matematičnih problemov.

Brezplačno e-knjigo Kako trgovati s kriptovalutami prenesete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) pomenijo produkte, ki temeljijo na finančnem vzvodu in prinašajo visoko raven tveganja, ker lahko so cene hitro neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti produkti morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne jamstva za točnost ali popolnost teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

FINANCE
Članki
Članki Kaj predlaga Juncker v svojem, šestem scenariju za prihodnost EU 3

Ta je utemeljen na treh vrednotah - svobodi, enakosti in vladavini prava, v njem pa je Juncker nanizal vrsto reformnih predlogov, med...

FINANCE
Članki
Članki Evropski finančni ministri tokrat o reformi DDV in obdavčitve dela

Davki … in davki - ti bodo zaznamovali ponedeljkovo zasedanje evrskih finančnih ministrov ter torkovo zasedanje finančnih ministrov...

FINANCE
Članki
Članki (novi krog pogajanj o brexitu) Bosta EU in Velika Britanija zbližali stališča?

V Bruslju se ob 17. uri začenja tretji krog britansko-evropskih pogajanj o brexitu; med težjimi je vprašanje o finančnih obveznostih V....

PRO
Članki
Članki Rekordno število zaposlenih v drugem pokojninskem stebru

Konec leta 2018 je po zadnjih podatkih ministrstva za delo, družino in socialne zadeve za dodatno pokojnino varčevalo že 548.189...