Oglasno sporočilo

Z vizijo do rešitev

Čas branja: 2 min
03.10.2017  10:30
19. Tehnološka konferenca Smart Com
Z vizijo do rešitev

Podjetje Smart Com bo v torek, 10. 10. 2017 , že 19. leto zapored organiziralo tehnološko konferenco Smart Com, ki bo letos potekala v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. V slovenski prostor tako vnašamo pregled trendov in prenašamo znanje o novih informacijsko komunikacijskih tehnologijah (IKT) in rešitvah, ki bodo vplivala na razvoj področja v prihajajočem letu.

Z dogodkom združimo preko 150 IT strokovnjakov največjih slovenskih podjetij in organizacij. Prek tehnoloških predavanj, demo predstavitev, prikazov najboljših primerov iz prakse udeleženci pridobijo vpogled v aktualne IKT trende, najnovejše tehnologije in celovite IT rešitve s področja kibernetske varnosti, omrežnih tehnologij in IKT sistemov za elektroenergetiko, z namenom izboljšanja učinkovitosti IKT rešitev.

Poleg slovenskih strokovnjakov bodo na konferenci predstavniki vodilnih globalnih ponudnikov IT rešitev predstavili inovacije v svojem produktnem in storitvenem portfelju. Letos smo k sodelovanju povabili: Extreme Networks, Juniper Networks, Nokia, Symantec in Trend Micro.

Podrobnejši vpogled v program tehnološke konference Smart Com

Ob 08:40 začnemo s preliminarnim delom konference, kjer bo direktor Smart Coma Filip Remškar predstavil vpletenost podjetja v tokove digitalne transformacije in naslavljanja sodobnih izzivov (virtualizacija, IoT, Industrija 4.0). Sledi uvodno strokovno predavanje 'Reforma sistema varstva osebnih podatkov; izzivi in priložnosti' vabljenega gosta iz Ainigme, Marjana Antončiča.

Po uvodnem delu bodo potekala vzporedna predavanja s področja:

  1. kibernetske varnosti,
  2. elektroenergetskih podjetij,
  3. omrežnih tehnologij.

Glavna tema prvega področja nadaljuje uvodno strokovno predavanje, kjer bomo tekom predavanj odkrivali rešitve in tehnološke koncepte, ki jih razvijamo in s katerimi lahko zadostimo velikemu delu zahtev iz nove uredbe o varovanju osebnih podatkov (GDPR).

Mehanizmi in rešitve kibernetske varnosti (tako na omrežni kot aplikativni ravni) v povezavi z novimi aplikacijami na 'Smart Grid' sistemih so ključnega pomena tudi za elektroenergetska podjetja, kar bo glavna tema druge linije.

Omrežne tehnologije se razvijajo z novimi koncepti virtualizacije, ki postajajo zrele rešitve in jih je potrebno osvetliti z vidika prihodnjih implementacij v omrežja različnih ciljnih skupin pri poslovnih uporabnikih, kar tema predstavitev tretjega vsebinskega področja.

Bogat spremljevalni program

Poleg strokovnih predstavitev, ki jih bodo izvedli najvidnejši strokovnjaki ter vabljeni gostje iz tujine, za vse udeležence pripravljamo tudi zanimiv spremljevalni program, ki bo dodatno popestril uradni del konferenčnega dogajanja:

  • »show room« v preddverju: mini hekerska delavnica, demo prikazi Smart Com lastnih produktov,
  • za bolj sproščen zaključek konference poskrbimo z nagradnim žrebanjem in sklepnim predavanjem gosta presenečenja, ki bo letos na temo uspešnih vodij.

Več o konferenci najdete na uradni spletni strani www.smart-com.si/teh-konf19, sledite pa nam lahko tudi preko Facebook in Linkedin profila.

FINANCE
Članki
Članki Evropska komisija: Zaupamo vodstvu Mariana Rajoya, da bo rešil zadevo 57

Dan po nedeljskem katalonskem referendumu je prinesel prvi uradni odziv evropske komisije

FINANCE
Članki
Članki Evroposlanci tudi o širitvi šengna na Bolgarijo in Romunijo ter o Ryanairu 6

Na plenarnem zasedanju od 2. do 5. oktobra v Strasbourgu bodo govorili tudi o šengnu, brexitu, ustanovitvi evropskega javnega tožilstva...

FINANCE
Članki
Članki (Brexit) Dve omehčani britanski stališči, ki bi ju morali poznati

Pogajalski ekipi EU in Velike Britanije začenjata četrti krog pogajanj o brexitu; ta bo predvidoma tekel v senci petkovega govora...

FINANCE
Nemčija danes voli: kdaj bo znan izid in komu koristi, da so volivci vse starejši 2

V Nemčiji imajo danes parlamentarne volitve. Kot kažejo raziskave javnega mnenja, bodo v državi za zmagovalko izbrali Angelo Merkel, ni...

FINANCE
Članki
Članki (novi krog pogajanj o brexitu) Bosta EU in Velika Britanija zbližali stališča?

V Bruslju se ob 17. uri začenja tretji krog britansko-evropskih pogajanj o brexitu; med težjimi je vprašanje o finančnih obveznostih V....

PRO
Članki
Članki Kaj v praksi zmore pametna pisarna?

Pametni pisarniški sistemi uporabljajo avtomatizirane in varčne sisteme ter napredna komunikacijska omrežja, ki omogočajo centraliziran...