Oglasno sporočilo

Ford Edge = vrhunsko udobje

Čas branja: 2 min
18.09.2016  23:59
Edge v Fordovi ponudbi odpira novo poglavje ter se spogleduje z najzahtevnejšimi kupci. Vrhunska ponudba na področju udobja, varnosti in napredne tehnologije je zapakirana v sodobno, opazno in hkrati elegantno zunanjost, ki kljub markantnosti ne deluje nastopaško.
Ford Edge = vrhunsko udobje

Prestižni športni terenec Ford Edge prinaša vrhunsko udobje, dovršene tehnologije za pomoč vozniku in najboljšo dinamiko v svojem razredu. Oblikovalci so športnemu terencu spretno omilili ostrino zunanjih robov prostornega vozila in mu ukrojili elegantno vpadljivost s športnim priokusom ter hkrati zagotovili boljše aerodinamične lastnosti, ki vplivajo tako na porabo goriva kot potovalno udobje.

Tako Ford Edge postavlja nova merila in ponuja več možnosti izbire zahtevnejšim uporabnikom: tekmece presega s prostorom v notranjosti, ki jo krasijo odlični materiali dovršenih površin, uporabnike navdušuje s funkcijami za udobje in priročnost, kot sta klimatizirana (ogrevana in hlajena) prednja sedeža ter panoramska streha.

Edge prvotno ni namenjen samo premagovanju brezpotij, temveč predvsem udobnim popotovanjem, na katerih je premagovanje kilometrov užitek tako za voznika kot sopotnike.

Da bo vožnja v mestu in po podeželju kar se da brez stresa, je Ford Edge na voljo z dovršenimi tehnologijami za prostoročno parkiranje, ki poiščejo parkirno mesto in vozilo usmerijo vanj (pa tudi iz njega), s prednjo širokokotno kamero vidi ‘okrog vogala’ v slabo preglednih križiščih in izvozih ter tako pomaga preprečiti nezgode.

Edge je serijsko opremljen z inteligentnim štirikolesnim pogonom in je na voljo z zmogljivimi ter varčnimi dizelskimi motorji s porabo goriva od 5,8 l/100 km, izpusti CO2 149 g/km in močjo do 154 kilovatov (210 KM).

Pred vami je velik in razkošen Fordov SUV, ki je dostopnejši kot kadarkoli doslej. Novinec je dolg 4.808 milimetrov, širok 2.184 in visok 1.797 milimetrov, ter že navzven nakazuje prostornost in udobje potniške kabine.

Usklajeni, odlični materiali in vrhunsko oblikovanje poskrbijo, da notranjost Forda Edgea osupne v hipu, ko odprete vrata. Površine, s katerimi so uporabniki pogosto v stiku, so prekrite z mehkimi materiali. Nasloni za roke, volan in glava prestavne ročice so oblazinjeni z odličnim usnjem.

Zaključni korak do perfektnosti je uvedba dovršene tehnologije za aktivni nadzor šumov, ki deluje kot slušalke z odpravljanjem šuma. Trije mikrofoni, strateško razporejeni po kabini, zaznavajo neželene zvoke motorja v notranjosti. Sistem te zvoke izniči z nasprotnimi zvočnimi valovi iz zvočnega sistema – tudi ko je sistem za razvedrilo izklopljen – in tako zagotovi izjemno raven udobja v kabini.

Fordova vozila slovijo kot najbolj zabavna za vožnjo. Z dinamičnim paketom, ki smo ga razvili za Edgea in vključuje Fordovo prilagodljivo krmiljenje, smo postavili nova merila v segmentu SUV-jev. Z vrhunskim slogom, preglednim voznim položajem in bogato opremo, bo Edge zagotovil večjo dostopnost naprednih tehnologij in odlične kakovosti. Preizkusite ga pri Fordovih trgovcih in uživajte.

Več: www.ford.si

AVTO
Testi
Testi S Fordovim edgem v objem milijonarjev

Najdražji ford je avtomobil za direktorje, na poti do superbogatega Osla pa nas je o tem prepričal tudi z udobjem, vozno dinamiko in...

AVTO
Novosti
Novosti Najdražji Ford pri nas bo dober tudi za direktorje 3

Ford edge je velik športni terenec, ki bo s prostornostjo, udobjem, opremo, vozno dinamiko, naprednimi tehnologijami in nekaj prestiža...

AVTO
Novosti
Novosti Z dizli še ni konec, Ford stavi na novo družino čistih motorjev EcoBlue

Dvolitrski turbodizel EcoBlue z naknadno obdelavo izpušnih plinov zagotavlja manjšo porabo goriva in izpuste ogljikovega dioksida in...

FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...

AVTO
Novosti
Novosti Brezkompromisen dirkalnik, ki je Ford popeljal na pota stare slave

Na naslednika legende iz 60. smo čakali dobrih 50 let. Čakanje se je izplačalo - ford GT je na 50. obletnico ponovil uspeh svojega...

PRO
Članki
Članki Zakaj je pravi čas, da postanete aktivni trgovalec

Vse več se govori o naslednji krizi in to na finančne trge vnaša nihajnost, ki pa je odlična priložnost za aktivne trgovalce....