Oglasno sporočilo

Ta človek je v manj kot dveh tednih, od doma, zaslužil preko 3000 dolarjev s trgovanjem na svetovni borzi [VIDEO]

Čas branja: 1 min
06.03.2015  09:54

Lydor.1425632460.jpg

Mladen Todorović iz Bijeljine (BiH) ima poleg družinske restavracije, katero vodi, tudi dodatni izvor prihodka. Prihodek ustvarja od doma, s svojim prenosnikom in mobilnim telefonom, s trgovanjem na svetovni borzi preko interneta.

'Za trgovanjem na svetovni borzi in za FXLider sem izvedel preko interneta. Najprej sem na njihovi spletni strani odprl demo račun za trening in učenje ter tako trgoval nekaj dni. Potem sem odprl realni račun, investiral svoj denar in zelo hitro začel služiti denar', pravi Todorović.

V samo 2 dneh je Mladen Todorović na vloženih 180 dolarjev ustvaril profit v velikosti 3264 dolarjev, s trgovanjem z ruskim rubljem na svetovni borzi.

'Skupaj sem do sedaj zaslužil okoli 4000 dolarjev, največ pa sem zaslužil z rubljem. Največ trgujem z evrom v odnosu na dolar, zlatom in nafto. Medtem sem od FXLider-ja dobil informacijo, da bi se lahko nekaj zgodilo z ruskim rubljem zaradi kolapsa na njihovem tržišču. Izkoristil sem to informacijo in prej kot v dveh dneh trgovanja zaslužil 3264 dolarjev na vloženih 180 dolarjev', pravi Todorović.

Vsem bralcem 'Finance', ki bi se želeli preizkusiti v trgovanju na svetovni borzi, FXLider daje 50€ namenjenih za trgovanje na edini borzi, na kateri lahko zaslužite tako takrat, ko cene rastejo, kot tudi takrat, ko cene padajo.


FINANCE
Nekaj nasvetov, kako do uspeha in zmage v nišni dejavnosti

Na 6. konferenci slovenskih izvoznikov smo se dotaknili tudi nišnih dejavnosti

FINANCE
Izvoznikov kriza ne skrbi, v njej prej kot strah vidijo nove priložnosti 2

Izvozna konferenca: podjetniki o tem, kako se pripraviti na razburkana poslovna morja 2020

FINANCE
Tako je Jan Bec povezan z družino Janković 6

Damijan Janković o povezavi z Janom Becem pravi: "To ne igra nobene vloge. Nisva v sorodu."

FINANCE
FINANCE
CAA, uradno: Prizemljili smo del Adriine flote 11

Sporočilo agencije za civilno letalstvo objavljamo v celoti

FINANCE
(Adriin petek) Končno so se oglasili iz Adrie Airways. Kaj pravi najbolj odgovoren za varnost in kdo to je? 36

Kateri Adriini leti za danes so že odpovedani, kateri se izvajajo? Kaj se še dogaja? Pogodbe za letala je odpovedal lizingojemalec, je...

OGLAS
FINANCE
Upravljanje tveganj: Naslednji vir strateške prednosti podjetij in organizacij

S tem, ko se tveganjem posvetite celostno in na strateški ravni, lahko v ključnih trenutkih za vašo organizacijo sprejemate informirane...