Oglasno sporočilo

Novi Peugeot 308 SW: Uglajen in prostoren karavan

Čas branja: 2 min
09.07.2014  00:01

Prenovljena stilska zasnova, kar za 140 kilogramov zmanjšana masa ter tehnološko izpopolnjeni bencinski in dizelski motorji so novemu Peugeotu 308 prinesli naziv evropski avto leta 2014.

Ko sedeš za volan novega dizajnersko prefinjenega modela Peugeota 308 SW, že po nekaj kilometrih občutiš, da ... je nekaj drugače. Specifično podvozje in dobra zvočna zatesnjenost ter številni drobni, a pomembni dodatki v sistemih za pomoč pri vožnji, poskrbijo za udobno in enostavno vožnjo.

Notranjost voznika takoj prevzame s svojim premišljeno razporejenim in prostornim prednjim delom, priročno zmanjšanim številom nadzornih gumbov ter kakovostnimi materiali. Vse to je prevzelo tudi komisijo pri podeljevanju nagrade za izvirnost in kakovost celotnega voznikovega mesta ter ustvarjalcem Peugeota 308 podelilo nagrado za najlepše oblikovano notranjost Plus Bel Intérieur 2013. Tudi letos je stal na zmagovalnih stopničkah. Na enem največjih oblikovalskih natečajev na svetu, Red Dot Award 2014, je Peugeot 308 SW prejel prestižni naziv Best of the Best, nagrajen pa je bil tudi kot Evropski avto leta, ter dobil še mnoge nagrade po različnih državah. V Sloveniji so mu v časniku Finance na vsakoletnem izboru Poslovni avto leta dodelili naziv Službeni avto leta 2014.

Nadaljnji podrobnejši opis notranjosti, ne glede na to ali gre za limuzinsko ali karavansko različico, je nesmiselen, saj jo lahko občutite le tako, da sedete v avtomobil in se z njim zapeljete na preizkusno vožnjo.

308-sw.1404472454.jpg.o.600px.jpg

Čisti in nizkoenergetski motorji

Že po prvih zavojih zadovoljno občutite vse tehnološke novosti motorjev nove generacije, ne glede na to ali gre za bencinski motor Euro 6 s tehnologijo PureTech, ali dizelski BlueHDi, ki zagotavljata odlične zmogljivosti in sta hkrati karseda prijazna do okolja. Pri tem je v veliko pomoč tudi novi šeststopenjski samodejni menjalnik EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6), ki je bil zasnovan za drastično zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida. S premišljenim prestavnim razmerjem oziroma s hitrejšim spreminjanjem prestav zagotavlja lahkotno in udobno vožnjo.

Varna vožnja ni odvisna le od vas

Novi Peugeot 308 SW ponuja tudi prenovljeno opremo za varnost, kot denimo opozorilnik za nevarnost trčenja, sistem za samodejno zaviranje v sili, senzorje za obveščanje prisotnosti vozila v mrtvem kotu in druge 'malenkosti', ki povečajo varno vožnjo. Vse to je na voljo za zelo ugodno ceno.

Posebna ponudba ob začetku prodaje Peugeot 308 SW

Redna cena je 17.540 evrov, ob nakupu s Peugeot Financiranjem pa bo cena za vozila, dobavljena do 31. avgusta letos, le 14.990 evrov, limuzinska različica pa še tisočaka ceneje, 13.990 evrov. Poleg serijske opreme boste dobili še prednji meglenki, ogledala in letve v barvi karoserije ter 4-letno jamstvo (vključuje 2 leti pogodbene garancije in dve leti jamstva OPTIWAY oziroma do 60.000 prevoženih kilometrov) ter ob doplačilu 1 evra še kasko zavarovanje.Kliknite tukaj, se zapeljite z novim Peugeotom 308 SW in se tudi sami prepričajte, zakaj je Peugeot 308 prejel toliko nagrad.

Primer informativnega izračuna finančnega lizinga Peugeot Financiranje za vozilo Peugeot 308 SW - mesečno odplačevanje

Mesečni obrok je 163 EUR pri 30-odstotnem pologu in ročnosti 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 04. 06. 2014 znaša 8,2 odstotka in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 6,7 odstotka; financirana vrednost 10.493 evrov; skupni znesek za plačilo 17.778 evrov; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 4 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 60.000 kilometrov in avtomobilsko kasko zavarovanje za en evro za prvo leto; Peugeot Financiranje si pridržuje pravico do izbire zavarovalnice.

gumb.1404805273.png

Peugeot 308 SW

Preberite tudi:

11.08.2014
FINANCE
Članki
Članki Ursula von der Leyen je nova predsednica evropske komisije - kaj še obljublja poleg podnebne banke 14

V današnjem tajnem glasovanju so poslanci evropskega parlamenta dosedanjo nemško obrambno ministrico potrdili za novo predsednico...

FINANCE
V javni obravnavi: koliko pokojnine boste lahko po novem prejemali ob delu 2

Prve vladne obljube so bile precej boljše od zdajšnjega predloga, predvsem kar zadeva upokojence, ki še hočejo delati

SUBV
Članki
Članki Kako daleč so v treh letih priplezala mlada podjetja, ki so dobila subvencijo za zagon

Stopnja preživetja inovativnih podjetij, ki so prejela subvencijo podjetniškega sklada za startupe, je okoli 85-odstotna

TOP JOB
Delavci
FINANCE
Delničarji KD Group: Bi raje denar namesto delnic? Koliko vas bo to stalo?

Višina odpravnine je 86,67 evra, časa imate tri mesece – kaj morate storiti

PRO
Članki
Članki Rekordno število zaposlenih v drugem pokojninskem stebru

Konec leta 2018 je po zadnjih podatkih ministrstva za delo, družino in socialne zadeve za dodatno pokojnino varčevalo že 548.189...

FINANCE
Članki
Članki O optimalnosti obljub kandidatke za predsednico EK – in namerah slovenskih evroposlancev

Kaj se šušlja – ko tečejo zadnje ure pred odločanjem o kandidaturi Ursule von der Leyen za predsednico evropske komisije (EK)

SUBV
Članki
Članki Razpisane so subvencije za lesne polizdelke 1

Denar je na voljo zgolj podjetjem iz vzhodne kohezijske regije, dobiti je mogoče do 2,5 milijona evrov subvencije

AVTO
Novice
Novice Musk se je poigral s cenami tesel

Pocenila sta se modela S in X, iz ponudbe so umaknili cenejši različici, ki sta imeli začetno ceno 78.300 in 83.200 evrov. Za koliko se...

FINANCE
Plačila 22 inovativnih farmacevtskih družb našim zdravnikom – 11,5 milijona evrov 1

Transparentnost se zmanjšuje – lani je le še četrtina zdravnikov, ki sodelujejo s farmacevtsko industrijo, dala soglasje za objavo...