Letite v Nemčijo? Pozor, na letališčih stavkajo

Čas branja: 1 min
26.03.2014  15:11
Nemški letalski prevoznik Lufthansa je za jutri med 3.30 in 14.30 uro, zaradi stavke odpovedal večino svojih letov znotraj Nemčije, po Evropi in tudi medcelinske lete.

Potnike, ki potujejo v četrtek, dne 27. marca 2014, v ali iz Nemčije Adria Airways obvešča, da bo lete opravila skladno z voznim redom kljub stavki letališkega osebja (sindikat Ver.di). Ta bistveno ne vpliva na samo operacijo.

Nemški letalski prevoznik Lufthansa je Adrio Airways obvestil, da je za jutri 27. marca 2014 med 3.30 in 14.30 uro, zaradi stavke odpovedal večino svojih letov znotraj Nemčije, po Evropi in tudi medcelinske lete. Za podrobne informacije vse potnike naproša, da status svojega leta preverijo na njihovi spletni strani www.lufthansa.com.

Adria Airways bo vse lete v/iz Nemčije opravila po voznem redu, lahko pa pride, zaradi stavke dela letališkega osebja do daljših zamud pri odhodu letal z nemških letališč. Leti v času stavke so:

- JP116 in JP117; Ljubljana - Frankfurt - Ljubljana

- JP102 in JP103; Ljubljana - München - Ljubljana

- JP114 in JP115; Priština - Frankfurt - Priština

Vsi potniki, ki ne zaključijo potovanja v Frankfurtu ali Münchnu, naj pokličejo Adrijin klicni center, kjer bodo, zaradi možne odpovedi Lufthansinih letov, dobili vse informacije o svojem potovanju do končne destinacije.

Informacije za potnike so na voljo na številkah (za klice iz tujine + 386):

- 01 369 1010 (med 8.00 in 18.00 uro)

- 04 259 4245,

- 04 259 4252 in

- 04 259 4370.

Adria Airways potnike naproša, da se na svojem odhodnem letališču pravočasno zglasijo za prijavo na let in družba bo storila vse, kar je v njeni moči, da bo prtljago potnikov pripeljala do cilja potovanja. Stavka letaliških delavcev je izredna razmera, na katero prevoznik nima vpliva in zato ni odgovoren za škodo zaradi zamujene prtljage.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Začenja se: Alfi kupil prvo podjetje, KD Skladi v akcijo konec poletja 1

Zaživel je prvi od dveh zasebnih skladov, ki bosta kupovala slovenska podjetja. Kdo od Slovencev je vložil vanj in koga so že kupili?

FINANCE
Kdo je novi lastnik šenčurskega Baumaxa in kakšni so njegovi načrti 1

Novi lastnik trgovskega objekta, ki je po umiku Baumaxa vrsto let sameval, napoveduje, da bo zgradil sodoben trgovski center.

FINANCE
Kaj dobite od nepremičninskega posrednika za plačilo provizije? 1

Posredniki naštevajo: dobite več, kot določa zakon, če bodo provizije omejene, pa bodo omejene tudi storitve

FINANCE
Zakaj se raje ne pogovarjamo o odpravi omejitve cen nepremičninskih posrednikov?

Zakaj nepremičninski posrednik za prodajo stanovanja v Ljubljani lahko dobi osem tisoč evrov, na Jesenicah pa le 2.400 evrov za enak...

DRAŽBE
Članki
Članki Vila nekdanjega župana Zavrča Mirana Vuka prodana. Kdo je tokrat kupec?

Po spodletelem poskusu prodaje hiše slovaškemu Romisu je stečajno sodišče tokrat očitno presodilo, da hiša ne gre v roke povezanih...

PRO
Članki
Članki Nepremičninski svetovalec je lahko uspešen mediator pri dedovanju in ločitvah

Čustvene zamere v družinah pogosto pripeljejo do nezmožnosti dogovora v primeru ločitev, dedovanj ali drugih življenjskih dogodkov v...

FINANCE
Kaj je projekt Rune, ki bo v slovensko podeželje investiral 200 milijonov 9

Gradnja optičnega omrežja bo trajala tri leta