Oglasno sporočilo

Microsoft zaupal Adacti regijsko širitev partnerske mreže za ERP rešitev Microsoft Dynamics NAV.

Čas branja: 1 min
20.03.2013  00:01

Microsoft-dynamics-nav-logo.1362740900.jpg

Microsoft je v zadnjih letih investiral v razvoj več kot 9 milijard evrov. Velik del tega denarja je bil usmerjen v Microsoftove poslovne aplikacije, ki presegajo tradicionalne okvire in vedno bolj postajajo sodobni upravljavski in komunikacijski center podjetja. Nove tehnologije pa hkrati zahtevajo tudi obsežnejša znanja Microsoftovih partnerjev, ki sodelujejo pri izvedbi. Z novo različico priljubljene rešitve Microsoft Dynamics NAV 2013, ki pomeni tudi velik tehnološki preskok, tako prihaja v veljavo tudi nov poslovni model razvoja partnerske mreže.

Adacta-logo.1362740818.jpg
Microsoft je vodilno vlogo v regiji pri tem zaupal skupini Adacta, ki je z več kot 250 zaposlenimi v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu tudi največji Microsoftov partner za implementacijo poslovnih rešitev v regiji in med večjimi v vzhodni Evropi.

Nov poslovni model povezave manjših partnerjev z regionalnim vodilnim partnerjem bo obstoječim in novim partnerjem omogočil hiter in učinkovit dostop do potrebnih znanj za implementacijo poslovne rešitve Microsoft Dynamics NAV in regijske lokalizacije, ki jo skladno z Microsoftovimi usmeritvami zagotavlja Adacta.

Adacta bo hkrati spodbujala tudi razvoj partnerskih vertikalnih rešitev, ki jih bo moč tržiti v celotni partnerski mreži. Posebna pozornost bo namenjena možnosti sodelovanja s partnerji, ki so na trgu sedaj prisotni z drugimi rešitvami.

»Mala in srednja podjetja v regiji potrebujejo dostop do najboljših svetovnih praks in sodobnih tehnologij, saj bodo le tako lahko dolgoročno konkurenčna.» je poudaril Aleš Zajc direktor prodaje in poslovnega razvoja Adacte in hkrati pozval vse zainteresirane na predstavitev nove verzije rešitve Microsoft Dynamics NAV 2013, ki bo potekala 26. Marca 2013 v Ljubljani.

Za podrobne infomcaije kliknite tukaj.

FINANCE
Kako so oskubili davčno reformo 1

Čez dva tedna gre na vlado reforma, ki že na začetku ni bila prav pogumna, čez poletje pa so jo še oskubili

FINANCE
Kolikšen zalogaj bo kulturni evro 1

Skupaj bo šlo od leta 2021 do 2027 za vlaganja v kulturo iz proračuna 122,6 milijona evrov

FINANCE
Nekaj nasvetov, kako do uspeha in zmage v nišni dejavnosti

Na 6. konferenci slovenskih izvoznikov smo se dotaknili tudi nišnih dejavnosti

PRO
Članki
Članki (izračun) Kakšna bo pokojnina espeja, ki je plačeval minimalne prispevke?

Enak mesečni vložek dodatnega pokojninskega varčevanja vam bo zagotovil za polovico nižjo mesečno rento, če boste namesto pri 30...