Pahorjev mladinec David Delakorda, prva žrtev Golobičevega posla s študenti

Čas branja: 4 min
20.01.2010  22:30
Podrobnosti iz posla za elektronizacijo študentske prehrane kažejo, da je posel poleg Zaresu močno dišal tudi SD
Čeprav elektronizacijo študentske prehrane že razvija podjetje Margento storitve, ki formalno ni več lastniško povezano s prvakom Zaresa in visokošolskim ministrom Gregorjem Golobičem, smo...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Članki
Članki Jezerc iz NLB: Čutim se objektivno odgovornega za bančno luknjo 20

"Bančniki nismo bili tako pametni in vsevidni, da bi predvideli krizo," pravi nekdanji šef področja poslovanje s podjetji v NLB Tomaž...

FINANCE
Članki
Članki Zakrajšek: Banke je v težave pahnilo neukrepanje 18

"Če se ljudje zaprejo v svoje pisarne, potem je rezultat tak, kot je," je pred preiskovalno komisijo DZ dejal Boris Zakrajšek

FINANCE
Članki
Članki Kavšek: Vedeli smo, da je Šrot lastnik, nič pa o perutničkah in zvonovih 7

Nekdanji prvi finančnik Fructala in današnji član uprave Mercatorja Drago Kavšek trdi, da je Šrot zavajal direktorje v skupini Laško

FINANCE
Članki
Članki Međedovićeva: Infond holding bi moral biti konec leta 2008 insolventen 6

Nekdanja izvršna direktorica Dela priča na sojenju Bošku Šrotu in soobtoženim zaradi domnevnega oškodovanja Pivovarne Laško

FINANCE
Članki
Članki Casinoju Bled prihodki letos upadli za petino 4

Gold Club čaka na soglasje vlade za prodajo državnega deleža, s čimer bi postal večinski lastnik igralnice

FINANCE
Članki
Članki Hočevarjeva: Vprašanja o podrobnosti posojilnih tokov niso bila zaželena 3

Ker smo dobili vtis, da je to nezaželeno, nismo spraševali, je povedala finančnica Laškega Mirjam Hočevar

FINANCE
Članki
Članki Hauc: Slabe prakse v bankah se bodo še dogajale 14

"Zlate ribice imajo menda 30 sekund spomina, jaz menim, da ga imajo nekateri ljudje še manj. Pozabijo celo vojne," pravi šef NKBM Aleš...

OGLAS
FINANCE
Najnovejši trendi v cateringu: Namesto gala večerij inovativne pogostitve z druženjem

V ospredje vse bolj stopajo catering dogodki z dodano vrednostjo v kulinariki, pet- ali šesthodni meniji za z belimi prti pogrnjenimi...